Tak to ta sama, po wcisnieciu istny szatanCamil pisze:To ta z automatycznym guzikiem sport zwiekszajacym obroty silnika?

Tak to ta sama, po wcisnieciu istny szatanCamil pisze:To ta z automatycznym guzikiem sport zwiekszajacym obroty silnika?
Kolejna RED IMOLA na forumWolvi pisze:Tak to ta sama, po wcisnieciu istny szatanCamil pisze:To ta z automatycznym guzikiem sport zwiekszajacym obroty silnika?i ma równiez zdjęty kaganiec
na dzień dzisiejszy tylko z info poprzedniego własciciela ale niedlugo osobiście sie przekonam czy to prawdamsjk pisze: Po czym wnioskujesz, ze ma zdjety kaganiec ?
To że po wciśnięciu gazu na 50% idzie na maksa i nawet przy muśnięciu gazu porządnie otwiera przepustnice robi tylko taką różnicę że praktycznie nie da się płynnie jeździć. Nic nie poprawia, w niczym nie pomaga, tylko przeszkadza.Wolvi pisze:po wcisnieciu istny szatan
Strzelam że jest włączony od razu i nie trzeba go klikać po każdym odpaleniu.Szczep pisze:Na czym polega 'automatycznosc' guzika Sport?
Czyżbys cos wiedział czego ja nie wiem???milkyway pisze:więc Wolvi pilnuj jej
hm co masz na mysli ?Wolvi pisze:Czyżbys cos wiedział czego ja nie wiem???
wiedziałaWolvi pisze:wiedział
znajdzie sie na niego sposobWolvi pisze:goryl czuwa nad nia 24H![]()
jak nie po dobroci to inaczej porozmawiamyMichael pisze:Doczekalismy sie w Koszalinie e46 i myslisz, droga kolezanko, ze tak latwo ja oddamy?
nic się nie stałoWolvi pisze:Milkyway wybacz nie zauważyłem ze jestesShe
![]()
zes mi ja sprzatnal sprzed nosa no !Wolvi pisze:P.S. zostaw mojego w spokoju