jesli chodzi o wage to pelna seria wazyla 1520kg z 1/4 baku.
Mialem plan jeszcze zrobic wywalic tylna kanape, nawet kupilem panel zaslepiajcy bagaznik, ale to jadnek bym musial wywalic plastiki do okola i troche nie chce mi sie pruc srodka
a w obecnym setupie jeszcze nie wazylem musze z ciekawosci podjechac
a kontynuujac temat koleja partia gromadzenia czesci
Dzieki uprzejmosci kolegi Hakelbery kolejna porcia partsow tym razem zamowienie z juesej
Na pierwszy rzut customowa naklejka robiona przez Future clasick czyli odnoge IND style, chlopaki po vinie projektuja sticker tagi z danymi auta, wlepka bedzie za przednia szyba w rogu

takie tam detal ktroy od dawna chodzil mi po glowie

Druga rzecz to zestaw Kassel performance pozwalajacy na usuniecie przeplywki i wpiecie bez drutowania map sensora w listwe podcisnieniowa silnika, czyli powoli kompletuje czesci do kolektora csl

Dan z Ultimate Klasse pracuje obecnie wlasnie w Kassel performance i zamowilem od razu pare gadgetow, moje dwa auta maja swoje artykuły u nich na stronie i kiedys bylem zwiazany z nimi bo redagowalem i podsylalem zdjecia i teksty do ich bloga dlatego tez na moim aucie beda ich wlepy ( ramka na rejestracje zlotowa

)

I najwazniejsza czesc paczki, wierna reprodukcja alkantary m-texture, obecnie material ten jest niedostepny w aso, a zamowienie tego wiazalo sie z dlugim czekaniem i sporymi kosztami, (co ciekawe firma ze stanow zamawia raz na jaks czas, ten material skads w europie i w zasadzie tylko na pre order, czyli nie maja go nigdy na stanie)
Tak wiec srodki recaro zostana obszyte zeby pasowaly do reszty tapicerki
Doszly nowe rolki

mialem juz takie na e38 tylko ze 20"
tutaj wymiary to 8,5" et34 i 11" et43 19"
Kuta felga, 3 czesciowa dodatkowo po wibropolerce

poszly pierwsze przymiarki