Witam wszystkich, pora chyba pokazać swoje M na odpowiednim forum, samochód budowałem sam, prócz klatki bo do tego trzeba fachowej ręki

Jest to samochód do zabawy, ma być uniwersalny od KJS po jakiś amatorski drift.
Baza - BMW 316i 1996r
Silnik - S50B32
Hamulce - 315mm przód, 272mm tył
Zawieszenie - AP Sport Gwintowane, wszystkie elementy gumowe zamienione na poliuretan
Wyposażenie wnętrza -
*Kubły Mirco S2000,
*Pasy szelkowe 3' 4pkt,
*Klatka zgodna z zał. J by BudowaRajdowek.pl
Dodatkowo -
*Monitor zmiany biegów z Shift-Light'em
*Hydrauliczny ręczny Shift-R
*Interkom
*Short-shifter
*Quick-release
Napęd - Szpera S3.74 25%
Wydech - custom 2x2" nierdzewka
Koła AEZ 17 8.5 ET 13, oponki cywilne 235/45/17
To by było tyle na temat specyfkacji, teraz troszkę historii... początkowo autko było typowym lansowozem, killerem

wydech z M3 E46, 18' koła, ostra gleba, bez zbędnych spoilerów, laminatów itp, całe auto było w M-pakiece, piszę całe, bo obstało się tylko na zewnątrz, w środku jak wiadomo panuje pustka ale i tak jest ciasno hehe

Autko mam 3 lata, jest to moje pierwsze wozidło wciąż modyfikowane. Silnik jest już 4ty począwszy od 1.6 serii, potem 1.8 140km, jeszcze 2.8 193km, który został lekko zmodyfikowany, założyłem kolektory ssące z silnika M50 (doloty o większej średnicy) oraz fltr ITG odizolowany od ciepłego powietrza z silnika, moc podskoczyła z 193km do 208iu i do rajdowania spokojne wystarczało... ale, że koncepcja tego samochodu to nie topowa rajdówka tylko zabawka wrzuciłem S50B32. Narazie to by było na tyle, foty nie są najświeższe bo ciągle coś poprawiam picuje ale zarys można podglądnąć
Tutaj zaczynają się najbardziej aktualne
Tóż po swapie
Tutaj zdjęcia z czerwca 2011 i tak aktualnie wygląda
Z upalania + film
Kręciołek ZST Cieszyn - BMW Compact M3