M3 E36 - nalepsza eMka jaka mialem... I mam ;)
Re: M3 E36 - nalepsza eMka jaka mialem... I mam ;)
Piekna! Zakładaj dokładkę pod zderzak i będzie git.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
No, brawo! Prezentuje się wybornie.Bombel pisze:Tak wyglada dzisiaj... Nie zdjalem mpakietu
Fotki czystego auta
![]()

Jedyne co mi nie pasuje, to ten kierownik. Nie wiem czemu BMW się uparło, żeby pchać do eMek takie kolosy z cienką obręczą.
Widzisz Bombel - nie pasujesz koledze 

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
No kierownice możesz bombel wymienić. Żeby nie była zbyt nowoczesna, to proponuje taką z E46 z m-pakietu. Imo pasowałaby. Albo tak jak Os_ zapodać alcantare.
No to sie nawet ciesze///M3 pisze:Widzisz Bombel - nie pasujesz koledze

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Co do steru to mialem taka sama kierownice jak ty i wymienilem wczoraj na 46sta mke i naprawde wyglada duuuuuuuuuzo lepiej
polecam!!!!

polecam!!!!
Kierownica bardzo ladna i fajnie wyglada. Do bomblowej faktycznie pasowalo by tez cosik ladniejszego w srodku zamiast tej brzydkiej, bo na zewnatrz nic jej nie brakuje. Ale jak to jest z tymi funkcjami w niej po przekladce dziala to w E36???beemek pisze:Co do steru to mialem taka sama kierownice jak ty i wymienilem wczoraj na 46sta mke i naprawde wyglada duuuuuuuuuzo lepiej
polecam!!!! SW3.jpg
zdjecie kiepsko wyszlo ale cos tam widac
Plik ściągnięto 19 raz(y) 229,98 KB
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Hehe. Ten kierownik jest ok... I nawet pasuje do auta, bo wie co z nim robić.///M3 pisze:Widzisz Bombel - nie pasujesz koledze

Najlepiej taka, tylko bez multifunkcji.beemek pisze:Co do steru to mialem taka sama kierownice jak ty i wymienilem wczoraj na 46sta mke i naprawde wyglada duuuuuuuuuzo lepiej
polecam!!!!
SW3.jpg
zdjecie kiepsko wyszlo ale cos tam widac

Z zewnatrz brakuje jej tez sporo. Multifunkcja na pewno pelni funkcje "ozdobna"Dino444 pisze:Kierownica bardzo ladna i fajnie wyglada. Do bomblowej faktycznie pasowalo by tez cosik ladniejszego w srodku zamiast tej brzydkiej, bo na zewnatrz nic jej nie brakuje. Ale jak to jest z tymi funkcjami w niej po przekladce dziala to w E36???

Dziwnym przypadkiem mam taka w garazuPawel pisze:Najlepiej taka, tylko bez multifunkcji.beemek, co to za przełącznik koło podgrzewania foteli? SPORT?

na razie to nie tylko multifunkcja jest ozdoba bo i klakson nie dziala he he!Chcialem sprawdzic czy to wogole podpasi na wieloklin do mojej
Co do gozika-jesli chodzi o ten czerwony cycek -to to jest przycisk sport rodem z KSRu ale mi sie podoba no i dziala dziala
Co do gozika-jesli chodzi o ten czerwony cycek -to to jest przycisk sport rodem z KSRu ale mi sie podoba no i dziala dziala

A zegary od czego ty masz?beemek pisze:na razie to nie tylko multifunkcja jest ozdoba bo i klakson nie dziala he he!Chcialem sprawdzic czy to wogole podpasi na wieloklin do mojej
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Na razie sa orginalne i dzialaja bez problemu.Ale w kolejce czekaja od E46 m3 i byc moze cala wiazka+kompletna kolumna kierownicza 

No i wreszcie nadszedl czas na zmiany...
Kubelki bede we wtorek.

Rozporka

Do tego wkladam zawieszenie regulowane KONI na sprezynach Lesjoforsa -30mm. Amorki niestety uzywane, ale moze na razie dadza rade. Docelowo pewnie gwint...
Aaaa. Specjalnie dla Osa. Dokladka pod zderzak tez jutro bedzie zamontowana.
Kubelki bede we wtorek.

Rozporka

Do tego wkladam zawieszenie regulowane KONI na sprezynach Lesjoforsa -30mm. Amorki niestety uzywane, ale moze na razie dadza rade. Docelowo pewnie gwint...
Aaaa. Specjalnie dla Osa. Dokladka pod zderzak tez jutro bedzie zamontowana.
No i git, będą siostryBombel pisze: Aaaa. Specjalnie dla Osa. Dokladka pod zderzak tez jutro bedzie zamontowana.

było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
A ile za takie cudo trza dac jesli wiedziec mozna???Bombel pisze:
Rozporka
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??