M3 E30 SPORT EVO
M3 E30 SPORT EVO
kilka aktualnych fotek
1990 M3 E30 SPORT EVOLUTION WITH A GR. MOTOR EX
1991 FERRARI 512TR BY KOENIG SPECIAL
Re: M3 E30 SPORT EVO
jeszcze silniczek
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
naprawde przepiękne auto!! Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do koloru pasków ///M
To chyba nie jest seria coooo? 

Przekozak! Wreszcie ją pokazałeś. Mam nadzieję, że się pojawisz na M Track Day'u.
Ja to się przyczepię do tej antenki w błotniku
.
Ja to się przyczepię do tej antenki w błotniku

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Autko oczywiscie super! Samo w sobie M3 E30 jest mega, a tu jeszcze Sport Evolution 
Ale ten kolor i te pasy... To Twoja wizja? Moze to tylko moje zdanie ale sa poprostu fatalne. Pomijam juz fakt ze te pasy sa w jakis dziwnych kolorach i dziwnej kolejnosci...
Ale to ma sie podobac Tobie a nie mnie
Oczywiscie zapraszamy na najblizszy M Track Day!

Ale ten kolor i te pasy... To Twoja wizja? Moze to tylko moje zdanie ale sa poprostu fatalne. Pomijam juz fakt ze te pasy sa w jakis dziwnych kolorach i dziwnej kolejnosci...
Ale to ma sie podobac Tobie a nie mnie

Oczywiscie zapraszamy na najblizszy M Track Day!
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
setny raz muszę poinormować,że....
te barwy to nie moja wizja tylko pierwszego właściciela który 17 lat temu fabrycznie nowe auto w kolorze czarnym pomalował w ten sposób.Nie potrafię powiedzięc co nim kierowało ale chyba pieniadze bo te miał olbrzymie.
Ja tego nie zmieniałem bo lakier został połozony bardzo profesjonalnie,w technice jak w dobrych motocyklach.Pozatym to znak rozpoznawczy tego wozu od wielu lat także u radomskiej policji
Może kiedyś wrócę do orginalnego
te barwy to nie moja wizja tylko pierwszego właściciela który 17 lat temu fabrycznie nowe auto w kolorze czarnym pomalował w ten sposób.Nie potrafię powiedzięc co nim kierowało ale chyba pieniadze bo te miał olbrzymie.
Ja tego nie zmieniałem bo lakier został połozony bardzo profesjonalnie,w technice jak w dobrych motocyklach.Pozatym to znak rozpoznawczy tego wozu od wielu lat także u radomskiej policji
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
zajebista e30
do zobaczenia na mtd

do zobaczenia na mtd
super autko, chciałbym pojeździć chwile M3 E30, ciągle słysze ze to najlepsze M w historii. gratuluje. ale jak wszyscy mam kilka uwag
kolor jak dla mnie ok ale jak usłyszałem ze to nei oryginał to juz mi troche przeszło. poza tym nei podoba mi sie tablica z przodu i te halogeny. a koła to totalna porazka, miałem kiedys takie przez chwile, nei dosc ze miekkie to nei pasują do tego auta.

teraz kumam czemu jest czarna komora silnika. dziwne ze ktos chce zółte M3 a zamawia czarne
juz widze ją czarna z jakimis starymi szprychowanymi BBSami.... najlepiej ze złotym srodkiem i polerowanym rante. miodzio!!!! no ale to tylko moja wizja, ty masz jak widac inną i ja to szanuje. pozdro.

Kozak woz, ale do dzisiaj myslalem, ze to seria ten kolorravaglia pisze:setny raz muszę poinormować,że....

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Tomas-nie wiem jakie miałeś felgi i jak były miękkie.
Te są twarde i sztywne bo kilka lat wytrzymują extremalnie twarde zawieszenie,stylistycznie mnie się podobają i wielu osobą których opinie sobie cenię.Mam jeszcze dwa komplety BBs-u.
Te "halogeny" to oryginalne rajdowe schwarz hella rally 1000 są związane z historią tego auta i tak ma być.
Tomas- powinineś wiedzieć ,że żółtych M3E30 nie było,a sport evo w szczególności bo były tylko w dwóch kolorach.Wygląd i stan techniczny tego auta zostały przez lata doprowadzone do stanu perfekt więc kwestia jakichkolwiek zmian na dzień dzisiejszy jest zamknięta.To ,że na zdjęciach budzi u niektórych osób kontrowersje to bardzo dobrze,bo na żywo budzi tylko szacunek
.
Pozdrawiam
Te są twarde i sztywne bo kilka lat wytrzymują extremalnie twarde zawieszenie,stylistycznie mnie się podobają i wielu osobą których opinie sobie cenię.Mam jeszcze dwa komplety BBs-u.
Te "halogeny" to oryginalne rajdowe schwarz hella rally 1000 są związane z historią tego auta i tak ma być.
Tomas- powinineś wiedzieć ,że żółtych M3E30 nie było,a sport evo w szczególności bo były tylko w dwóch kolorach.Wygląd i stan techniczny tego auta zostały przez lata doprowadzone do stanu perfekt więc kwestia jakichkolwiek zmian na dzień dzisiejszy jest zamknięta.To ,że na zdjęciach budzi u niektórych osób kontrowersje to bardzo dobrze,bo na żywo budzi tylko szacunek

Pozdrawiam
O! Znalazł się i nasz "obrażalski"
Pan doktor 
Autem się już zachwycał nie będę, bo E30 M3 w takim stanie w Polsce na pewno nie ma. Kiedyś miałem przyjemność być przewieziony tą lalka, ale jeszcze jak miał ją poprzedni właściciel. Co do image'u tej emki, to też miałem kiedyś uwagi do "halogenów" i pasków, ale za te moje uwagi niestety straciliśmy cennego użytkownika na naszym forum...
Tutaj widzę, łagodniej podszedł do sprawy
Pozdrawiam, munich vel ravaglia, i zapraszam częściej na radomskie mpwr forum

Autem się już zachwycał nie będę, bo E30 M3 w takim stanie w Polsce na pewno nie ma. Kiedyś miałem przyjemność być przewieziony tą lalka, ale jeszcze jak miał ją poprzedni właściciel. Co do image'u tej emki, to też miałem kiedyś uwagi do "halogenów" i pasków, ale za te moje uwagi niestety straciliśmy cennego użytkownika na naszym forum...
Tutaj widzę, łagodniej podszedł do sprawy

Pozdrawiam, munich vel ravaglia, i zapraszam częściej na radomskie mpwr forum

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Jesli o mnie chodzi to kolor i pasy - totalna porazka, nie wiem jak ktos mogl tak skrzywdzic M3 SPORT EVO. Dobrze ze nie malowal juz komory silnika- latwiej bedzie do serii powrocic. Kola troche tuningowe.. , w E30 M3 powinny byc klasyczne 16 BBS, "tuningowy" znaczek na tylnej klapie zamiast oryginalnego BMW i kierownica tez mi sie nie podobaja. Poza tym oczywiscie super autko. Z ciekawosci: motor jest oryginalny 2.5 238PS?? jaki ma przebieg? Pozdrawiam
Kozak fura!
Kolor jest jaki jest.. mógłby być inny no ale..
Kolor jest jaki jest.. mógłby być inny no ale..
to sa o ile sie nie myle Alessio Turbo i takie miałem, bardzo słabe felgi z czyms na kształ srub, generalnie włoski szajs. u mnie wystarczył jeden zakret bokim i po feldze. kupiłem je nowe w sklepie i od tego czasu jestem fanem oryginalnych felg BMWravaglia pisze:Tomas-nie wiem jakie miałeś felgi i jak były miękkie.

szczerze nie miałem o tym pojecia, jakos nigdy nie inetersowałem sie tym autem. ale mysle ze jak ktos miał kupe kasy to BMW zrobiłoby dla niego wyjątek, sa w końcu wersje Indyvidual. tak czy inaczej moim zdaniem zmiana koloru w takim aucie to grzech.ravaglia pisze:Tomas- powinineś wiedzieć ,że żółtych M3E30 nie było,a sport evo w szczególności bo były tylko w dwóch kolorach.
mimo to chciałbym miec takie auto pod domem.