Najbardziej przedmuchane,Mickey pisze:Marcin mało tego że jedno z szybszych ale jedno jest pewne twoje "X-Pipe" są bez wątpienia najgłośniejsze...Marcin_Os pisze: I do tego mam jeszcze jedno z szybszych E39, heehe.
Bombel chyba w Niedziele dosadnie Ci udowodnilismy ze to Ty musisz brac sie za reanimacjeBombel pisze:Ja się ma zwłoki to trzeba je reanimować przed każdym wyjazdem na tor...Tygrysio pisze:chlopcynie za wczesnie chodzicie spac
ja wrocilem z garazu (ostatnie poprawki ) ........... cos mi sie tylny amorek odkrecil na gwincie ...........hehehe
A co się takiego stało że wymaga reanimacji?Tygrysio pisze: Bombel chyba w Niedziele dosadnie Ci udowodnilismy ze to Ty musisz brac sie za reanimacje
LOLTygrysio pisze:Bombel chyba w Niedziele dosadnie Ci udowodnilismy ze to Ty musisz brac sie za reanimacjeBombel pisze:Ja się ma zwłoki to trzeba je reanimować przed każdym wyjazdem na tor...Tygrysio pisze:chlopcynie za wczesnie chodzicie spac
ja wrocilem z garazu (ostatnie poprawki ) ........... cos mi sie tylny amorek odkrecil na gwincie ...........hehehe
Cóż poradzisz. To chyba złośliwość rzeczy martwych, dobrze, że tych żywych nie trzeba reanimować, bo radzą sobie wyśmienicieTygrysio pisze:Bombel chyba w Niedziele dosadnie Ci udowodnilismy ze to Ty musisz brac sie za reanimacjeBombel pisze:Ja się ma zwłoki to trzeba je reanimować przed każdym wyjazdem na tor...Tygrysio pisze:chlopcynie za wczesnie chodzicie spac
M to zawsze M i jest w dalszym ciągu na prowadzeniumatej pisze:Dzięki za kolejny wspólny dzień i udane spotkanie. Poza atmosferą, podobnie jak Marosowi, Mtracki kojarzą mi się głównie z czerwoną gębą, nie inaczej tym razem![]()
Idzik był poza konkurencją, natomiast nikt nie pisze nic o fryzjer-aucie, które na moment, mojego wyjazdu było w okolicach 3.20, czyli mówiąc krótko łoiło wszystkim tyłek. Jak tam późniejsze czasy Mateush? Czyżby mit przewagi M nad S, nie mówiąc już o RS, w rękach amatorów padł?
Special thanks goes to Idzik i Bombel za 1 klasa grilla.
Ja pisałem o amatorskich rękach, Ciebie nie liczymy...msjk pisze:M to zawsze M i jest w dalszym ciągu na prowadzeniu
Czyli następne ///M na kozaka?Marcin_Os pisze:Kiedyś to się i bez koszulek na kozaka chodziło, a będzie tylko cieplej.