Ja się ma zwłoki to trzeba je reanimować przed każdym wyjazdem na tor...Tygrysio pisze:chlopcynie za wczesnie chodzicie spac
ja wrocilem z garazu (ostatnie poprawki ) ........... cos mi sie tylny amorek odkrecil na gwincie ...........hehehe
M Track Day #24, 25.04.2010 - Ułęż
Re: M Track Day #24, 25.04.2010 - Ułęż
No powiem krótko. Było zajebiście. Dzięki wszystkim...
Jak zwykle masz rację, zgadzam się!!Bombel pisze:No powiem krótko. Było zajebiście. Dzięki wszystkim...
Szkoda że nie mogłem być do końca ale ważne że chociaż na trochę udało się podjechać najszybszzą furą jaka była dzziś w Ułężu

E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Dawaj szybko foty!!
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
ja dopiero przyjechalem, dzieki wszystkim, bylo jak zawsze grubooo 
nowe mordki tez milo bylo poznac...
Tygrys dzieki za towarzystwo w drodze
p.s. Idzika Evo urywa dupe przy same glowie!!!
moze nastepnym razem zalapie sie w kolejke do przejazdzki w fotelu pasazera

O jaaaa.. trzeba było mówić byśmy polatali. Następny raz już na 99% w M, chyba, że przyciągne eMką Evotom_kulturysci pisze:ja dopiero przyjechalem, dzieki wszystkim, bylo jak zawsze grubooo

Było mega. Nie wiem czy to atmosfera, ludzie, pogoda czy wszystko na raz, ale MTD to jedyne wypady na tor, lotnisko gdzie wracam z takim bananem na gębie.
Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich obecnych, stałych bywalców i nowo przybyłych

Dzięki wszystkim za przesmacznego gołębia 
To mój pierwszy m-track ale jestem uśmiechięty po uszy bo zarówno atmosfera, pogoda, towarzystwo i penetracja pierwszego sortu!
Pozdrowienia dla wszystkich

To mój pierwszy m-track ale jestem uśmiechięty po uszy bo zarówno atmosfera, pogoda, towarzystwo i penetracja pierwszego sortu!
Pozdrowienia dla wszystkich

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Dzięki Panowie za przybycie! Było super! Więcej już piwa nie pije, bo to się poprostu nie opłaca
Wkrótce kolejny mtrack!
p.s. jak zwykle jestem spalony na ryju

Wkrótce kolejny mtrack!
p.s. jak zwykle jestem spalony na ryju

Dzięki, o to chodziło! Było rasowo.

Maros, taka opalenizna w kwietniu, to jest coś. Ja się tak strzaskałem, że wyglądam jak kretyn - wysoko opalił mi się kołnierzykMaRoS pisze:p.s. jak zwykle jestem spalony na ryju

Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki również pięknie pięknie pięknie ! I ogólnie dużo zabawy ,opon sobie nie wziąłem i to był błąd bo znowu przyjechałem na łysych ,jednak szczęśliwie walnąłem trasiaka 350 km powrotnego i jeszcze nie zawiodłem swoją obecnością na imieninach .
ps myślałem na początku że choroba mnie łapie ,dopiero później załapałem że to opalenizna
ps myślałem na początku że choroba mnie łapie ,dopiero później załapałem że to opalenizna

Fajnie Fajnie Fajnie... Może na następny M Track wpadnę już swoją ///M pierwszy raz byłem i bardzo mi się to podoba PS Dla wszystkich których poznałem "fajni goście z was..." Szkoda
tylko że byłem jedynie niecałe 2 godziny ale niestety musiałem jechać do pracy a procować trzeba żeby mieć np na BMW serii ///M
Jeszcze raz dzięki wszystkim następnym razem M Track na dwa dni jeden dzień jazdy a wieczór browarkowanie... a na drugi dzień powrót 

Ułęż to rewelacyjne miejsce !! Bardzo ciekawe próby można ustawić i co najważniejsze czuć tą predkość w łukach
Fajnie było z Wami pojeździć, proszę o wiecej, najlepiej powtórke z Koszalina dwudniowego

Fajnie było z Wami pojeździć, proszę o wiecej, najlepiej powtórke z Koszalina dwudniowego

Mam nadzieję że w końcu uda się postawić trafną diagnozę mojej eMki i będę mógł wpaść.MaRoS pisze:Wkrótce kolejny mtrack!
Było zajebiście, "prawie" jak za starych dobrzych czasów.
I do tego mam jeszcze jedno z szybszych E39, heehe.
Dawać tu szybko filmiki z moim pięknym dochamowaniem i jak się kręcimy z Bomblem.
I do tego mam jeszcze jedno z szybszych E39, heehe.
Dawać tu szybko filmiki z moim pięknym dochamowaniem i jak się kręcimy z Bomblem.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Marcin mało tego że jedno z szybszych ale jedno jest pewne twoje "Straight Pipe" są bez wątpienia najgłośniejsze...Marcin_Os pisze: I do tego mam jeszcze jedno z szybszych E39, heehe.

Ostatnio zmieniony pn cze 09, 2014 00:32 przez Mickey, łącznie zmieniany 1 raz.