Majówka - Toruń 2010

Spotkania na torze i wszystko co sie z tym wiaze
brodziatyyy89

Re: Majówka - Toruń 2010

Post autor: brodziatyyy89 » pn kwie 12, 2010 22:46

Mickey pisze:
Marcin_Os pisze: To co Panowie, lecimy ? :lol: może być śmiesznie.
Marcin ja jestem "za" a reszta kolegów? Po tym zimowym śnie to w sam raz taki początek sezonu. Tylko tak na dwa dni chociaż, bo jak faktycznie będzie ten duży "Walker" ;)

powiedzcie mi panowie jak pojade innym autem i stane gdzies poza tym miejscem i na tor tzn miejsce zlotu wejde pieszo to place ino 6 złociszy tak ??

Awatar użytkownika
boogie
Auto: M Sechs

Post autor: boogie » pn kwie 12, 2010 23:38

Jak z Toruniem ?

Robimy jakąś delegacje z W-wy ?
W końcu jedyne forum M ogólnopolskie, fajnie by było w konwoju wjechać na wyznaczony dla nas specjalnie plac i dogadać sie z organizatorami odnośnie samego wjazdu miejsca itp.
Pozdrówka!

mateush
Site Admin
Auto: 997TT

Post autor: mateush » pn kwie 19, 2010 19:27

boogie pisze:W końcu jedyne forum M ogólnopolskie, fajnie by było w konwoju wjechać na wyznaczony dla nas specjalnie plac i dogadać sie z organizatorami odnośnie samego wjazdu miejsca itp.
Boogie, nie ten profil imprezy.

Oficjalnie nigdy nie widze M forum na czyms takim.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!

Awatar użytkownika
Tomcio
Auto: M3 e92 Competition

Post autor: Tomcio » pn kwie 19, 2010 20:48

Ja jeszcze nie byłem na majówce w Toruniu ale napiszcie co tam jest takiego strasznego że nie można się pokazać autem z magicznym znaczkiem M///.
Podobno jest to ogólnopolska impreza i cieszy się sporym zainteresowaniem. Napiszcie co tam jest beeee.

Awatar użytkownika
boogie

Post autor: boogie » pn kwie 19, 2010 21:44

Generalnie chodzi o to, że przychodzą tam widzowie którzy kojarzą BMW jako wieś-tuning, i im się to podoba, znaczy im wiecej ledów, szpachli, spoliera na klapie, tym lepiej. Takie auta cieszą sie najwiekszym zainteresowaniem gawiedzi.
Tak było ze 4 lata temu, rok temu wpadłem do Torunia i sie troche znormalizowało, sporo aut ładnych, z klasycznym tunungiem, bez udziwnien. Generalnie rok temu było wiecej wartościowych aut, mniej "wieśniactwa".

Mpowerem oczywiście można pojechać, jest duża liczba ludzi którzy sie połapią na co patrzą :), podejdą fotki Ci porobią, pogadają i sie zainteresują.
Ponieważ jesteśmy jedynym Mforumem, to wpusciliby nas tam pewnie za free i dali jakies honorowe miejsce, mozna powiedziec ze bysmy nawet w ten sposob podniesli poziom tej imprezy ;)

Poza tym palenie lacza, jaranie gumy, smażenie kapcia, darcie laka w każdej odmianie tej czynności heheheh
Pozdrówka!

Awatar użytkownika
--==maly==----
Auto: M3 F80 17"

Post autor: --==maly==---- » pn kwie 19, 2010 22:30

Ogólnie w Toruniu często jest coś podobnego co było w tą niedziele na Cargo.
Palenie gumy, piwo przewala się zgrzewkami kupę bydła itd
Ale tak samo jak i na Cargo jest spora grupa normalnych ludzi fanów marki.

Awatar użytkownika
Bombel
Kontakt:

Post autor: Bombel » pn kwie 19, 2010 22:33

Jak ktoś ma kompleksy i nie potrafi wśród ludzi o innych "upodobaniach" się odnaleźć to niech siedzi w domu.
Ja tam Toruń lubię.

Awatar użytkownika
Wolvi
Kontakt:

Post autor: Wolvi » wt kwie 20, 2010 09:56

Wybaczcie ale musze to napisać:

Boogi ile Ty masz lat???? jaestes tak fałszywy jak studolarówka z tombaku. Najpierw piszesz ze chcesz wjechac jako forum ///M i bylbys szczesliwy jak wiewiórka z żolędziem w du.... a gdy usłyszales slowa krytyki co do tego pomysłu zmiana stanowiska o 100% i nazwanie imprezy "wieśniactwem"

I te Twoje kompleksy, maskara :shock: przyjeżdza pan Boggi i podnosi range zlotu, widzisz boze i nie grzmisz.

To ze inni podziwiają tuning w szerokim tego znaczeniu ( a nie tylko Twoje M5) nie znaczy, ze to jest zgraja wiesniaków. Naucz sie szanowac innych ludzi o innych upodobaniach.

To ze mamy ///M nie stawia nas wyzej od tych co maja inne modele. Niestety coraz wiecej widze wypowiedzi ludzi którzy mysla ze maja niebo u swoich stóp i nie widza wiecej niz czubek swojego nosa i maski.

Mnie osobiscie podoba sie Toruń i z przyjemnoscia zawsze popatrze na rozne nowinki, zmiany a i nawet udziwnienia, ale mam pelen szacunek to tych ludzi bo to jest tez i ich pasja, jak moja to ///M

W tym roku niesttey nie bedzie mi dane odwiedzic i kupic piernika co bardzo załuje.

Sorry za offtop.
RED DEVIL

Awatar użytkownika
boogie

Post autor: boogie » wt kwie 20, 2010 10:41

Wolvi pisze:jaestes tak fałszywy jak studolarówka z tombaku. Najpierw piszesz ze chcesz wjechac jako forum ///M i bylbys szczesliwy jak wiewiórka z żolędziem w du.
Najpierw Kolego proponowałbym się nauczyć czytać i zapoznać z tematem, zanim zabierzesz głos, bo tylko robisz sobie porute :-|
Temat był podnoszony na forum i poza forum kilka razy (looknij sobie wstecz w ten wątek) dlatego zapytałem o realizacje.
Jak jesteś takim świerzakiem to Ci napisze, że wiele klubów wjeżdża tam razem, mając w ten sposób lepsze miejsca, warunki wjazdu, cene. Organizator z tego co wiem popiera obecność klubów.

Wolvi pisze:gdy usłyszales slowa krytyki co do tego pomysłu zmiana stanowiska o 100% i nazwanie imprezy "wieśniactwem"
Widze ze nie wiesz, to Ci napisze - zwrot wiesniactwo to nabytek Polski z okresu komunizmu, kiedy to z powodu awansu społecznego nowomiastowi, przymiotnikowi wiejski nadali negatywne znaczenia. Dlatego stary napisałem to w cudzysłowie !
Moja opinia o Toruniu jest podobna od 6 lat, a co rok temu zobaczyłem, napisałem powyżej - czytać Cię uczyć nie bede. Mam gdzieś czyjeś opinie o tym czy owym.

Wolvi pisze:I te Twoje kompleksy, maskara przyjeżdza pan Boggi i podnosi range zlotu, widzisz boze i nie grzmisz.
Widzisz, jakbyś poczytał znowu, a nie wtryniał się na koniec, to byś wiedział, że organizatorzy nie raz dawali wjazd na impreze dla Mek za free, jak można się domyśleć nie dlatego że ktoś ich nastraszył.
Masz wątpliwości, że zjazd 30 sztuk Alpiny czy Mek w jednym miejscu nie podnióslby atrakcyjności imprezy ????
Wolvi pisze:To ze mamy ///M nie stawia nas wyzej od tych co maja inne modele.
bez komentarza

Wolvi pisze:nie znaczy, ze to jest zgraja wiesniaków
Kompleksik jakiś, czy co ?
Szanować a lubić to inna kwestie.
Ponownie Ci podpowiem, ze przez ostatnie 5 lat ludzie tam przyjeżdżali z różnych klubów tylko z racji tego, że mogli się spotkać z ludźmi od siebie z klubu, poznać inne kluby. Aspekt atrakcyjności motoryzacyjnej był w najlepszym przypadku pomijany.
Organizatorzy bardzo chcą to zmienić.
Pozdrówka!

Awatar użytkownika
wania

Post autor: wania » wt kwie 20, 2010 14:28

dobra Panowie, jak w koncu wiezdzamy jako zorganizowana flota eMek czy mam dolaczyc do posiadaczy zZz i znimi sie pojawic??

Marcin_Os

Post autor: Marcin_Os » wt kwie 20, 2010 19:05

Ja to będę jechał ale prawdopodobnie z okolic Mikołajek, ktoś jedzie z Mazur?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2

Idzik
Kontakt:

Post autor: Idzik » wt kwie 20, 2010 19:10

Marcin_Os pisze:Ja to będę jechał ale prawdopodobnie z okolic Mikołajek, ktoś jedzie z Mazur?
Hehe ja też jadę na Mazury, ale obawiam się, że łódeczką tam nie podpłynę :mrgreen:

kosiniak

Post autor: kosiniak » wt kwie 20, 2010 19:27

ja tez bede na mazurach i tez bede plywal ale nie lodka :D hehehe

Marcin_Os

Post autor: Marcin_Os » wt kwie 20, 2010 19:48

Idzik pisze:
Marcin_Os pisze:Ja to będę jechał ale prawdopodobnie z okolic Mikołajek, ktoś jedzie z Mazur?
Hehe ja też jadę na Mazury, ale obawiam się, że łódeczką tam nie podpłynę :mrgreen:
No łódką nie, ale ze mną możesz się przelecieć, wracam też na mazury :) .
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2

kosiniak

Post autor: kosiniak » wt kwie 20, 2010 19:54

bede w okolicach Ruciane Nida, jakby co zapraszam na malego i grilla :)

ODPOWIEDZ