Wolvi pisze:jaestes tak fałszywy jak studolarówka z tombaku. Najpierw piszesz ze chcesz wjechac jako forum ///M i bylbys szczesliwy jak wiewiórka z żolędziem w du.
Najpierw Kolego proponowałbym się nauczyć czytać i zapoznać z tematem, zanim zabierzesz głos, bo tylko robisz sobie porute
Temat był podnoszony na forum i poza forum kilka razy (looknij sobie wstecz w ten wątek) dlatego zapytałem o realizacje.
Jak jesteś takim świerzakiem to Ci napisze, że wiele klubów wjeżdża tam razem, mając w ten sposób lepsze miejsca, warunki wjazdu, cene. Organizator z tego co wiem popiera obecność klubów.
Wolvi pisze:gdy usłyszales slowa krytyki co do tego pomysłu zmiana stanowiska o 100% i nazwanie imprezy "wieśniactwem"
Widze ze nie wiesz, to Ci napisze - zwrot wiesniactwo to nabytek Polski z okresu komunizmu, kiedy to z powodu awansu społecznego nowomiastowi, przymiotnikowi wiejski nadali negatywne znaczenia. Dlatego stary napisałem to w cudzysłowie !
Moja opinia o Toruniu jest podobna od 6 lat, a co rok temu zobaczyłem, napisałem powyżej - czytać Cię uczyć nie bede. Mam gdzieś czyjeś opinie o tym czy owym.
Wolvi pisze:I te Twoje kompleksy, maskara przyjeżdza pan Boggi i podnosi range zlotu, widzisz boze i nie grzmisz.
Widzisz, jakbyś poczytał znowu, a nie wtryniał się na koniec, to byś wiedział, że organizatorzy nie raz dawali wjazd na impreze dla Mek za free, jak można się domyśleć nie dlatego że ktoś ich nastraszył.
Masz wątpliwości, że zjazd 30 sztuk Alpiny czy Mek w jednym miejscu nie podnióslby atrakcyjności imprezy ????
Wolvi pisze:To ze mamy ///M nie stawia nas wyzej od tych co maja inne modele.
bez komentarza
Wolvi pisze:nie znaczy, ze to jest zgraja wiesniaków
Kompleksik jakiś, czy co ?
Szanować a lubić to inna kwestie.
Ponownie Ci podpowiem, ze przez ostatnie 5 lat ludzie tam przyjeżdżali z różnych klubów tylko z racji tego, że mogli się spotkać z ludźmi od siebie z klubu, poznać inne kluby. Aspekt atrakcyjności motoryzacyjnej był w najlepszym przypadku pomijany.
Organizatorzy bardzo chcą to zmienić.