M Track Day #23, niedziela 22.11.2009, Tor Lublin
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: M Track Day #23, niedziela 22.11.2009, Tor Lublin
A ja bym pojechał do Modlina dopóki jeszcze jest taka możliwość.
- michalnowak1234
- Kontakt:
zrobic Vmax:P?
Bombel tylko bierz M5 nastepnym razem:)
Bombel tylko bierz M5 nastepnym razem:)
W Modlinie czy Ułężu można rozbić fajniejsze próby na czas niż w lubliniemichalnowak1234 pisze:zrobic Vmax:P?

Fajnie było, udało sie nam rzutem na taśme z terminem i warunkami.
Wydaje mi sie, że byliśmy ogólnie zaniepokojeni swobodnie pałetającymi się po torze gapiami, których miało nie być, dlatego czasem się omskło i zapiszczały z nerwów koła
niech prezes wie !
Wydaje mi sie, że byliśmy ogólnie zaniepokojeni swobodnie pałetającymi się po torze gapiami, których miało nie być, dlatego czasem się omskło i zapiszczały z nerwów koła

niech prezes wie !
Pozdrówka!
Sympatyczna impreza byla, oby takich wiecej
Jesli Modlin ma byc zamkniety to chetnie pojade jeszcze w tym roku np. 12 Grudnia
Pogoda jak na koniec listopada rewelacyjna, szczegolnie Kostek poczuł lato

Pogoda jak na koniec listopada rewelacyjna, szczegolnie Kostek poczuł lato

Byłem pierwszy raz na M Track Day co prawda autem, którym nie dało się nic zdziałać , ale i tak mi się podobało!
Jestem za tym, by zrobić jeszcze w tym roku następny.

Jestem za tym, by zrobić jeszcze w tym roku następny.

Także byłem pierwszy raz na takiej imprezie (pierwszy raz w ogóle na torze) i baaardzo spodobało mi się to spotkanie
Ogólnie bardzo miło, zero chamstwa i jakichkolwiek negatywów. Więc do następnego spotkania! 
A poza tym to nie wiedziałem, że takie niepozorne auta tyyyle potrafią (chociażby dymu zrobić
)

A poza tym to nie wiedziałem, że takie niepozorne auta tyyyle potrafią (chociażby dymu zrobić

dymu ?djset pisze:A poza tym to nie wiedziałem, że takie niepozorne auta tyyyle potrafią (chociażby dymu zrobić)

jakiego dymu?

- michalnowak1234
- Kontakt:
ma ktos z Was moze jakis kontakt do tych fotografow co stali na torze (tam na trawie) ??
to byłem ja i Blaszek, zdjęcia będą dziś pod wieczór (moje)
no i Szczep pewnie też niedługo wrzuci 

Ale wrzućcie wszystkie zdjęcia jakie zrobiliście np. na rapida.
Swoje zapuszczę zapewne za kilka dni, bo ostatnio zalatany jestem
Szczep i Bart z pewnością wcześniej zaprezentują coś godnego 
Okiem 'postronnego' gościa również wydaje mi się, że było sympatycznie, a pogoda dopełniała dzieła.

Okiem 'postronnego' gościa również wydaje mi się, że było sympatycznie, a pogoda dopełniała dzieła.
Było świetnie.
Również chętnie w tym roku bym się gdzieś jeszcze wybrał... Póki co będę szukał informacji jak bez inwazyjnie zrobić porządny negatyw z przodu w emie aby slicki starczały na ciutke więcej niż 15km
Jakieś sugestie?
PS: Kostek sorry za nagłą ucieczkę ale miałem potrzebę wewnętrzną przetłumaczyć koledze jak się wyprzedza bezpiecznie
Również chętnie w tym roku bym się gdzieś jeszcze wybrał... Póki co będę szukał informacji jak bez inwazyjnie zrobić porządny negatyw z przodu w emie aby slicki starczały na ciutke więcej niż 15km

PS: Kostek sorry za nagłą ucieczkę ale miałem potrzebę wewnętrzną przetłumaczyć koledze jak się wyprzedza bezpiecznie

Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale trzeba przyznać że poza tym jechaliśmy bardzo spokojniePS: Kostek sorry za nagłą ucieczkę ale miałem potrzebę wewnętrzną przetłumaczyć koledze jak się wyprzedza bezpiecznie

Lekki drift jak widzę był możliwyBart! pisze:dymu ?djset pisze:A poza tym to nie wiedziałem, że takie niepozorne auta tyyyle potrafią (chociażby dymu zrobić)
Obrazek
jakiego dymu?