MTrack Day #30 - Zegrze Pomorskie 2013
Re: MTrack Day #30 - Zegrze Pomorskie 2013
Zalecam zabranie ze sobą słomianych kapeluszy. Temp +30 dzisiaj
Jutro nasze dziewuchy będą miały ciężki dzień...

No Fear - No Fun!
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Mamy rozumieć Szczepie, że nie przybędziesz?
Mam tyle terminów zdjęciowych na głowie, że nie sposób wszystko spamiętać,
a akurat ten weekend mam wolny. Idzik mi dzisiaj przypomniał, jak był w Toruniu.
a akurat ten weekend mam wolny. Idzik mi dzisiaj przypomniał, jak był w Toruniu.

Chłopy, bramki na aeropuerto otwarte? Spóźnię się, ale uda się przybyć.
Hehe, fajosko było!!!
A kiedy będą jakieś zdjęcia do wglądu?

A kiedy będą jakieś zdjęcia do wglądu?

Najwytrwalsi to i drugiego dnia po torze jeździli
Niech żałują ci co nie byli 

pies uwięziony w aucie, drogówki lepsze od slicka, pożar pod maską, allah wypędzony z E60, rozlany w przynajmniej 2 wozach olej w bagażniku, otwieranie wytrychem samochodu i same ładne wozy i mili ludzie, sraczka po karkówce - no takie rzeczy tylko na MTD 

Znowu niefart.Wiele się nie najeżdziłem ale żeby rozpaczać? Nieee.MTD to nie tylko okazja do wyżycia się na lotnisku.To okazja do poznania Was osobiście.Poznania ludzi,którzy z błyskiem w oku i niesamowitą pasją opowiadają o swoich samochodach i przygodach z nimi związanymi.Wydawać by się mogło,że MTD to tylko pisk opon i kłęby dymu.Nic bardziel mylnego.Oczywicie to też (Idzik,Rypik...))ale to przede wszytkim atmosfera spotkania pełnego dobrego humoru,zabawy i nie da się ukryć rywalizacji.Nie ma co się rozpisywać kto był najszybszy,komu klękło auto (; kto był ten widział,a kto będzie chciał to się pochwali ))).Generalnie niezapomniana sobota mimo piekielnego upału i braku wody...Uroczyście ślubuję następnym razem mam w bagażniku zamiast oleju ))) zgrzewkę wody i piwa jak się da to w lodówce )))
Dzięki wszystkim za spotkanie,Karolowi za to że zabrał moje auto do warsztatu mimo nawału pracy,Lassie dzięki za podwózkę na bazę,MW-71 za pomoc w załatwieniu opon,Rypikowi za wygnanie Allaha czy innego diabła i mojej żonie że wykrakała,że wrócę na lawecie))).Trzymajcie się wszyscy ciepło przez resztę lata i niech Allah wygnany ode mnie ma Was w swojej opiece ))) do następnego razu. K
Dzięki wszystkim za spotkanie,Karolowi za to że zabrał moje auto do warsztatu mimo nawału pracy,Lassie dzięki za podwózkę na bazę,MW-71 za pomoc w załatwieniu opon,Rypikowi za wygnanie Allaha czy innego diabła i mojej żonie że wykrakała,że wrócę na lawecie))).Trzymajcie się wszyscy ciepło przez resztę lata i niech Allah wygnany ode mnie ma Was w swojej opiece ))) do następnego razu. K

KM5
atmosfera jak zwykle swietna
wlasnie, ktos w ogole robil zdjecia?

wlasnie, ktos w ogole robil zdjecia?
- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
Macie zdrowiekostek_ja pisze:Najwytrwalsi to i drugiego dnia po torze jeździliNiech żałują ci co nie byli

Zdjęć nie mam, ale taki mały zlepek ode mnie:
http://www.youtube.com/watch?v=ve8CVni4gIc
Mnie również się podobało, super atmosfera, do następnego Panowie!
ps. BOGMan dzięki za wytłumaczenie trasy do Kołobrzegu, droga była elegancka no i co najważniejsze bez korków

Ja również wszystkim dziękuję za współudział. Mam nadzieję ,że przyszły rok będzie jeszcze ciekawszy.
Mam jednocześnie prośbę poproszę o parę fot dla sponsorów, gdyż sam niczego nie pstryknęłem
Jakieś z rozdania nagród etc. Za wszelką pomoc jestem zobowiązany
konrad@ktd.waw.pl
Mam jednocześnie prośbę poproszę o parę fot dla sponsorów, gdyż sam niczego nie pstryknęłem

Jakieś z rozdania nagród etc. Za wszelką pomoc jestem zobowiązany

Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
Filmik pierwsza klasa