No bez przesady , komplet 17 spokojnie wejdzie Ci do auta...Venom pisze: A jak juz przyjade to pewnie bede mial tylko jeden komplet opon, na ktorych bedzie trzeba wrocic do domu, takze nie bede az tak bardzo okupowal toru

No bez przesady , komplet 17 spokojnie wejdzie Ci do auta...Venom pisze: A jak juz przyjade to pewnie bede mial tylko jeden komplet opon, na ktorych bedzie trzeba wrocic do domu, takze nie bede az tak bardzo okupowal toru
bardzo chętnie, proponuje przez Berlin aby ominąć WłocławekVenom pisze:
Marcin86, jak cos to trase ze slaska jedziemy razem![]()
szkoda i trzymam za słowoVenom pisze:Ja niestety odpadam
będziemy na miejscu w piątek ustawiali trasę, odzywaj się jak będziesz, polecisz z nami i coś podpowieszkons6 pisze:dla mnie super pomysłem byłaby trasa na ok. 2 minuty przejazdu z pomiarem czasu
kurde Dino, moze cos wymyslisz? Koszalinski wypad bez karawanu to nie to samoDino444 pisze:Niestety i ja odpadam w tym roku. Zycze wszystkim udanego i bezawaryjnego wyjazdu i zabawy!
to ja spróbuję wziąć urlop i przyjechać już w piątek w ciągu dnia, od której planujecie ustawianie trasy?SyTy pisze:będziemy na miejscu w piątek ustawiali trasę, odzywaj się jak będziesz, polecisz z nami i coś podpowiesz
trzeba zrobić głośną akcję informacyjną, bo na rundzie BMW Challenge w Zegrzu było bardzo mało aut i szczególnie brakowało kierowców, którzy mieliby najbliżej (co jest tym smutniejsze, że miejsce jest chyba najlepsze w Polsce) http://www.bmw-challenge.pl/SyTy pisze: Update listy - a gdzie Koszalin, Kołobrzeg, okolice??
po południu, około 17.00 powinnismy być już na płycie lotniskakons6 pisze:SyTy napisał/a:
będziemy na miejscu w piątek ustawiali trasę, odzywaj się jak będziesz, polecisz z nami i coś podpowiesz
to ja spróbuję wziąć urlop i przyjechać już w piątek w ciągu dnia, od której planujecie ustawianie trasy?
nie będzie większych akcji informacyjnych (nie ma kto się tym zająć, nie działamy komercyjnie i nie chcemy innych aut jak ///M) a smutne jest faktycznie to że w okolicach jest na prawde mnustwo emek, MTD na pólnocy robimy raz w roku a tambylców jak na lekarstwo...kons6 pisze:trzeba zrobić głośną akcję informacyjną, bo na rundzie BMW Challenge w Zegrzu było bardzo mało aut i szczególnie brakowało kierowców, którzy mieliby najbliżej (co jest tym smutniejsze, że miejsce jest chyba najlepsze w Polsce) http://www.bmw-challenge.pl/