Reaktywacja MTD ? ;)
- Norberte30
- Auto: M3 e36 3.2 SMG Estoril
Re: Reaktywacja MTD ? ;)
Zdecydowanie weekend, więcej osób przyjedzie
Ja również jestem za weekendem.
Oj, dobrze żarło i zdechło... 

Bogman, mam pozwolenie na Zegrze w dowolny weekend wakacji, katering bez problemu też od Gospody Jamneńskiej wraz ze stołami i parasolami na hasło 2 tyg. przed imprezą. Brakuje pochołków i niedziałającej fotokomórki
. Nie mam czasu na dopięcie wszystkiego i organizacje na miejscu, nie w tym roku
Jeśli ktoś z Was jest w stanie ogarnąć organizacje zapraszam do kontaktu, udostępniam namiary i można działać. Do pełni szczęścia potrzebny jest zwykle bus lub osobówka z hakiem + jakaś przyczepka na stoły, parasole etc. Chętni też są więc z frekfencją nie będzie problemu żeby poopłacać lotnisko i żarcie na miejscu. Sam chętnie wpadne towarzysko jeśli tylko się zorganuzujecie.

No Fear - No Fun!
jezeli byłoby to jeszcze w lipcu ewentualnie początek sierpnia to wpadne
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
Syty, podrzuc ta fotokomorke mnie w koncu
patenta juz na nia ustalilismy zeby to w koncu jakos dzialalo i bylo cos widac 

Jak widzisz fotokomórka nie ma tu znaczenia, jak ja nie ogarnę nikt tego nie zrobi... A robic za bardzo nie ma co 

No Fear - No Fun!
Ja odpadam. Jak dobrze pójdzie, to zjadę do PL za tydzień. Nie wiem co i jak w tym Zegrzu - nie mój rewir... W zeszłym roku oferowałem się już w kwietniu, w tym roku już nie mam mozliwości się w czymkolwiek udzielać...
Jak nie ma komu zorganizować, to może na Tor Poznań się wybrać? Ktoś interesował się kosztami? Może z Prosiakowcami się dogadać i połączyć siły finansowo... Porscheee?!?!
Jak nie ma komu zorganizować, to może na Tor Poznań się wybrać? Ktoś interesował się kosztami? Może z Prosiakowcami się dogadać i połączyć siły finansowo... Porscheee?!?!

i to jest właściwa opcja!