M Track Day 10, sobota 23.02.08, tor Lublin

Spotkania na torze i wszystko co sie z tym wiaze
beemek

Re: M Track Day 10, sobota 23.02.08, tor Lublin

Post autor: beemek » ndz lut 24, 2008 22:14

idzik pisze:Fotki beeemka to trzeba tylko z jednej strony robić :grin:
he he he :-D .ale i tak sa kozackie!Wygladaja jak bym to ja poniosl najwieksze straty na torze :-P
Dzieki Szczep :wink:
Wracajac jeszcze bardzo krotko do tematu opon na torze, to bylem tam dzisiaj zobaczyc tych "profesjonalistow"w czteronapedowkach i dla mnie BEZ REWELI!!!Po prostu chlopaki nie wpadali w oponki ale i jazda byla bez entuzjazmu kibicow!
No ale znalazl sie jeden odwazny tylnonapedowiec....
Obrazek
jak widac ZAWODOWIEC DRIFTER!!!!(na prawde widac bylo ze wie co robi)
Obrazek
ktory jednak tez bolesnie wspomina opony ktore POZARLY mu zderzaka he he!
Obrazek....
:570: .........wniosek....opony tylko przeszkadzaja w dobrej zabawie :-D

Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Post autor: kostek_ja » ndz lut 24, 2008 22:38

A jednak Maros miał 2:37. Nie wiedziałem gdzie mógłbym urwać te 3s a co dopiero 7s. Faktycznie przepaść. :grin: Ale tak jak powiedział Pablo każdy robi duże postępy i ja też na każdym MTD się dużo uczę i o to chodzi :-)

Marcin_Os

Post autor: Marcin_Os » pn lut 25, 2008 01:44

Tygrysio pisze:Bomble i reszta swiata , "nadejszlaaaa wiekopomna chwila" poszukiwania E36 w calym polozeniu geograficznym!!!! :wink:
Dobry wybór :mrgreen:
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2

Awatar użytkownika
Cebul
Kontakt:

Post autor: Cebul » pn lut 25, 2008 08:37

Pablo pisze: .... Grzesiek (69) zaprezentował się na nowych felgach, Bombel zaprezentował swoje nowe auto. Cebul nic nie zaprezentował .....
a wy nadal uparcie wierzycie że te drifty bombla to sam robi.....
:DDD

Relacja GIT, morda mi sie śmieje mimo że jestem w tej zasranej robocie :mrgreen:

Walu$JDM

Post autor: Walu$JDM » wt lut 26, 2008 00:08

Witam Wszystkich, impreza naprawdę bardzo mi się podobała. Był to już drugi M-track Day, na którym miałem przyjemność być i okazał się zdecydowanie ciekawszy niż poprzedni. W kwestii
opon również uważam iż nie powinno ich tam być, ale nie rozumiem jednego. Skoro tak bardzo wam przeszkadzały czemu nie poświęciliście 20min żeby je usunąć? W końcu trochę Was tam było i myślę, że dużo czasu by to nie zajęło, a i opony nie ważą nie wiadomo ile więc mielibyście siłę jeszcze kręcić kierownicą ;) Mam nadzieję, że nie odbierzecie tego jako atak. Żyjemy w kraju, w którym idealnych rzeczy jest mało i trzeba sobie samemu czasem pomóc. "...Bo to Polska, nie elegancja - Francja..." :) P.S. Kolego z E46 SB ..... piękna fura tylko ja bym tam czarne skóry widział :) Zresztą wszystkie piękne. pozdro

Idzik
Kontakt:

Post autor: Idzik » wt lut 26, 2008 00:19

Walu$JDM pisze:Witam Wszystkich, impreza naprawdę bardzo mi się podobała. Był to już drugi M-track Day, na którym miałem przyjemność być i okazał się zdecydowanie ciekawszy niż poprzedni. W kwestii
opon również uważam iż nie powinno ich tam być, ale nie rozumiem jednego. Skoro tak bardzo wam przeszkadzały czemu nie poświęciliście 20min żeby je usunąć? W końcu trochę Was tam było i myślę, że dużo czasu by to nie zajęło, a i opony nie ważą nie wiadomo ile więc mielibyście siłę jeszcze kręcić kierownicą ;) Mam nadzieję, że nie odbierzecie tego jako atak. Żyjemy w kraju, w którym idealnych rzeczy jest mało i trzeba sobie samemu czasem pomóc. "...Bo to Polska, nie elegancja - Francja..." :) P.S. Kolego z E46 SB ..... piękna fura tylko ja bym tam czarne skóry widział :) Zresztą wszystkie piękne. pozdro

Bo nie wolno ich było ruszać ! "Szef" nie pozwolił ruszać i tyle.

Walu$JDM

Post autor: Walu$JDM » wt lut 26, 2008 00:31

Czyli domyślam się, że zapewnienia iż opony z powrotem trafią na miejsce po zakończeniu imprezy też nie przyniosły rezultatu? Jestem na tym torze dość często w roli widza i zawsze ktoś wypadnie, zawsze tor ucierpi. Nie rozumiem logiki właściciela, ale raz byłem świadkiem gdy opony obok zielonego podestu uratowały Seicento być może przed dachem bądź "bokiem" ;) a i Panowie na podeście mogli ucierpieć, więc te akurat może i do czegoś się przydają.

Marcin_Os

Post autor: Marcin_Os » wt lut 26, 2008 00:48

Walu$JDM pisze:Czyli domyślam się, że zapewnienia iż opony z powrotem trafią na miejsce po zakończeniu imprezy też nie przyniosły rezultatu? Jestem na tym torze dość często w roli widza i zawsze ktoś wypadnie, zawsze tor ucierpi. Nie rozumiem logiki właściciela, ale raz byłem świadkiem gdy opony obok zielonego podestu uratowały Seicento być może przed dachem bądź "bokiem" ;) a i Panowie na podeście mogli ucierpieć, więc te akurat może i do czegoś się przydają.
Nie ma zależności, z jednej strony może uratować przed dachem, z drugiej po najechaniu i wybiciu auta, dach gwarantowany. Ale fakt, że zderzaki były by całe jest niepodwarzalny.
było M5 E39x2, M5 E60x2

Awatar użytkownika
Bombel
Kontakt:

Post autor: Bombel » wt lut 26, 2008 00:50

Marcin_Os pisze:
Walu$JDM pisze:Czyli domyślam się, że zapewnienia iż opony z powrotem trafią na miejsce po zakończeniu imprezy też nie przyniosły rezultatu? Jestem na tym torze dość często w roli widza i zawsze ktoś wypadnie, zawsze tor ucierpi. Nie rozumiem logiki właściciela, ale raz byłem świadkiem gdy opony obok zielonego podestu uratowały Seicento być może przed dachem bądź "bokiem" ;) a i Panowie na podeście mogli ucierpieć, więc te akurat może i do czegoś się przydają.
Nie ma zależności, z jednej strony może uratować przed dachem, z drugiej po najechaniu i wybiciu auta, dach gwarantowany. Ale fakt, że zderzaki były by całe jest niepodwarzalny.
Ja mam caly :D
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.

Marcin_Os

Post autor: Marcin_Os » wt lut 26, 2008 00:55

Bombel pisze:
Marcin_Os pisze:
Ja mam caly :D
No ja jakoś też tak bez strat, raz wyleciałem z toru (na wyjściu na prostą startową) ale na szczęście jakoś ominąłem te opony. Ale gratulacje dla beemka za zwiedzenie gurki!
było M5 E39x2, M5 E60x2

Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Post autor: kostek_ja » wt lut 26, 2008 01:28

Ja też jakoś uniknąłem strat. Mam nadzieję że na przyszłym MTD tacy kierowcy jak Maros czy Os udzielą mi kilku lekcji. A w szczególności marzę o lekcji driftingu z Bomblem :-D

Stig

Post autor: Stig » wt lut 26, 2008 03:51

Szkoda Panowie, że macie taką ignorancką postawę. Wy przyjeżdżacie do Lublina raz na kilka tygodni/miesięcy, a są jeszcze inni, którzy korzystają z tego toru, być może częściej i chcą mieć go w jako takim stanie. Mam wrażenie, że wychodzicie z założenia - przyjeżdżamy, płacimy za tor, robimy rozpierdol, wyjeżdżamy i nic nas nie obchodzi. To, że płacicie za tor, nie znaczy, że możecie robić na nim co chcecie. Trzeba się dostosować do pewnych wymogów właściciela, a jak nie, to są jeszcze inne tory kartingowe w Polsce... Argument o tym, że o pobocze powinien dbać właściciel toru niby słuszny. Tyle tylko, że co to jest? Hockenheim? Tu nie ma kasy na takie rzeczy. Może jakbyście płacili za tor dwa razy więcej niż teraz, to opon by nie było. Dogadajcie się z właścicielem.

beemek

Post autor: beemek » wt lut 26, 2008 08:38

Marcin_Os pisze:
No ja jakoś też tak bez strat, raz wyleciałem z toru (na wyjściu na prostą startową) ale na szczęście jakoś ominąłem te opony. Ale gratulacje dla beemka za zwiedzenie gurki!
aaaaaaaaaaaa to o tym zakrecie Marcin mowisz :-D :-D :-D hehehehe!!!!!!!!!!!No ale po wstepnych ogledzinach :570: zderzak caly :lol: ...odziwo :shock: .Jedynie gdzies mi kanal do chlodzenia tarcz "zniknal"na tej gorce he he!!!

Awatar użytkownika
Pablo
Kontakt:

Post autor: Pablo » wt lut 26, 2008 10:17

Stig pisze:Szkoda Panowie, że macie taką ignorancką postawę. Wy przyjeżdżacie do Lublina raz na kilka tygodni/miesięcy, a są jeszcze inni, którzy korzystają z tego toru, być może częściej i chcą mieć go w jako takim stanie. Mam wrażenie, że wychodzicie z założenia - przyjeżdżamy, płacimy za tor, robimy rozpierdol, wyjeżdżamy i nic nas nie obchodzi. To, że płacicie za tor, nie znaczy, że możecie robić na nim co chcecie. Trzeba się dostosować do pewnych wymogów właściciela, a jak nie, to są jeszcze inne tory kartingowe w Polsce... Argument o tym, że o pobocze powinien dbać właściciel toru niby słuszny. Tyle tylko, że co to jest? Hockenheim? Tu nie ma kasy na takie rzeczy. Może jakbyście płacili za tor dwa razy więcej niż teraz, to opon by nie było. Dogadajcie się z właścicielem.
Ale kto Cie pytał o zdanie? Dyskusja o oponach jest juz raczej zakończona. Wyłącz playstation, kup samochód, wpierdziel sie nim w opony i wtedy dawaj nam rady. Wysłuchamy ich z uwagą. Poważnie.
17.01.11

Walu$JDM

Post autor: Walu$JDM » wt lut 26, 2008 12:25

Mam pytanie: Czy jak organizujecie M-tracki w Ułężu, można się wbić jako kibic? Czy impreza zamknięta? I kiedy następny M-track Day?

ODPOWIEDZ