do Ciebie do CiebiePrezes pisze:to chyba nie było do mnie...
przy transferze 55 kB/s (440 kb/s) 278MB ściąga się niecałe póltorej godzinki,
więc jeśli w robocie nie możesz tego zassać, to oznacza że dość krótko w niej siedzisz

do Ciebie do CiebiePrezes pisze:to chyba nie było do mnie...
film i muzyka - KONKRETwania pisze:serwer Venona http://www.m5e34.pl/wania/20100807%20Mt ... szalin.mp4
wersja na szybko - raczej nie ostateczna
lekka nadinterpretacja mojej wypowiedzi... nigdzie nie napisałem, że nie ściągnę lub nie ściągnąłem w robocieboogie pisze:do Ciebie do CiebiePrezes pisze:to chyba nie było do mnie...
przy transferze 55 kB/s (440 kb/s) 278MB ściąga się niecałe póltorej godzinki,
więc jeśli w robocie nie możesz tego zassać, to oznacza że dość krótko w niej siedzisz
Dostep jest ten sam wiec powinno Ci wszystko dzialac. Jesli masz checi nadal z niego korzystac to wrzucaj.wania pisze:dzieki Panowiemam juz wersje po lifcie
ktora troche lepiej sie oglada. nie mam juz dostepu do serwera Venoma (dzieki za pomoc
) wiec jezeli ktos chce to moge zapodac
w takim razie nie dam rady z pracy tego wyslac bo nie chce sie polaczycVenom pisze:Dostep jest ten sam wiec powinno Ci wszystko dzialac. Jesli masz checi nadal z niego korzystac to wrzucaj.wania pisze:dzieki Panowiemam juz wersje po lifcie
ktora troche lepiej sie oglada. nie mam juz dostepu do serwera Venoma (dzieki za pomoc
) wiec jezeli ktos chce to moge zapodac
Czy to tylko zawias to bym nie powiedziałkostek_ja pisze:
Sprawdziliśmy ile daje zawias. Msjk swoją eMką wykręcił 1:54, a moją 1:52 co daje średnio zysk jednej sekundy na minutę. Na tej próbie praktycznie nie było ostrego hamowania więc heble nic tutaj nie dały, a nawet jeżeli dały to co najwyżej zrównoważyły pogorszenie osiągów które się z nimi wiążą. Dla mnie ta sekunda jest nie istotna, ważne że na tym zawiasie jeździ się zdecydowanie fajniej
sorry za offtop powiedz rypik gdzie masz ten swój serwis bo wpadł bym z moją 335rypik pisze:wpadniesz na piwo to oblukasz.
a że latałem E30 ani troche nie żałuje bo chyba pobiłem rekord ilości przejechanych kilometrów![]()
Szczep. Ale coś nie chce się pochwalicMarcin_Os pisze:A kto kolwiek robił tam jakieś zdjęcia?
Szczep to wogole cos sie slabo udziela. Co sie Szczepie dzieje?? Dawaj fotosy!!!!jackson pisze:Marcin_Os napisał/a:
A kto kolwiek robił tam jakieś zdjęcia?
Szczep. Ale coś nie chce się pochwalic