Z tego co wiem, to obie E30DavePL pisze:ktos sie orientuje co to za auta z 1 i 2 miejsca??

a druga nie wiem
Z tego co wiem, to obie E30DavePL pisze:ktos sie orientuje co to za auta z 1 i 2 miejsca??
PrzekazeDavePL pisze:swietne foty Venom. podziekuj bratu
No to powoli robi sie klasyk Naszych spotkan. Kozacka fura i w super stanieOleg pisze:Strasznie podoba mi się e36 Pietrka
Venoma e34 to mój ideał jezeli chodzi o e34, ale On o tym wie bo zawsze sie tym jego autem zachwycamPietrek///M3 pisze: Venom ja ładniejszej M5 e34 nie spotkałem. Tomcio dawaj Fotki twojej
Dawid die podali mojego wyniku bo by musieli uznać że to ja wygrałem....DavePL pisze:wlasnie natknalem sie na czasy z cwiartki, gratuluje pietrek 3go miejsca![]()
jam mialem 5te liczac z ta RS4 , dziwne ze Tomka nie zmierzyli...
wszystkie czasy dostepne sa tutaj http://forum.bmw.big4.pl/viewtopic.php?t=4471
ogolnie tor dziwny jak nawet RS4 powyzej 14 mialo
ktos sie orientuje co to za auta z 1 i 2 miejsca??
Dobra, co tu będziemy ściemniać, wszyscy co byli na zlocie to wiedzą że coś było nie tak, żadna emka nie była w stanie zejsć poniżej 14s? Audi Rs4 robi na ćwiartke 14.02?(Źródła w internecie mówią o 12.7 dla wersji sedan bo tak to była) postawili po prostu cos co niby ma mierzyć czas żeby byli chetni i tyle.PAWEŁ M5E34 pisze:-Bolo- pisze:Te e30 które zajęło pierwsze miejsce nie miało najmniejszych szans, mojemu tacie zmierzono pierwszy czas gdzie spóźnił start i puścił nogę z gazu przy końcu mając coś ponad 200km/h z obawy że nie starczy miejsca na wyhamowanie
Tak troche na chłodno to powiem że 13,5 s do 200/km/h to ma m5 e60 a ty podajesz że 'MIELIŚCIE' ponad 200km/h po 14,5 sec ale e39 m5 i potem było lepiej![]()
Robiąc czas w okolicach 14 sec. prędkość na mecie nie może być większa aniżeli 175-180km/h;sprawdzone tego typu autem i własnym
Jeśli chodzi o auto Pinia to z tego co pamiętam w tym roku na zlocie bmw w Skarbimierzu organizowanym przez automobilklub opole z pomiarami fot-kom wyszło mu et 13,7 tak więc jego czas jest w miare realny
buahahahahaha[/quoteOleg pisze:No własnie zjadłem go tak, że masakra, a przecież to 4.4 V8 więc myśałem, ze nie bedzie aż tak dużej róznicy, a okazało się, ze była prawdziwa przepaść, nie tam 2 długości.Venom pisze: Nie wiem ile ma Bonzoheh, pewnie cos ponad 300. A co wyplacil Cie ?
P.S. Bardzo miło się z Tobą rozmawiało Venom.
EDIT: Jechałem w 4 osoby na pokładzie
Venom pisze: Troche humoru:
1. podchodzi 2 kolesi do mojej niebieskiej Mki i mowia "szkoda ze nie jest oryginalna, bo 5 miejscowa"haha
![]()
Przede mną nie była nawet przez milisekundę. Od razu dostała baty.OLPO pisze:Mam pytanie?Oleg pisze:No własnie zjadłem go tak, że masakra, a przecież to 4.4 V8 więc myśałem, ze nie bedzie aż tak dużej róznicy, a okazało się, ze była prawdziwa przepaść, nie tam 2 długości.Venom pisze: Nie wiem ile ma Bonzoheh, pewnie cos ponad 300. A co wyplacil Cie ?
P.S. Bardzo miło się z Tobą rozmawiało Venom.
EDIT: Jechałem w 4 osoby na pokładzie
buahahahahahaVenom pisze: Troche humoru:
1. podchodzi 2 kolesi do mojej niebieskiej Mki i mowia "szkoda ze nie jest oryginalna, bo 5 miejscowa"haha
![]()
Ta E36 Bonza od samego początku została w tyle czy po jakimś czasie?