tylko jakos slabo pojechalem... no ale jak na pierwszy mtrack to spoko

ja to niedawno dopiero wrocilem a Wy juz fotki i wyniki zamiesciliscie... niezle

p.s. sprzeglo bylo tylko przyjarane i po drodze sie wyrownalo i juz bylo ok....

Ale ty doliczałeś od razu do czasu? Czy tam gdzie jest dopisane słupek mam doliczyć?mateush pisze:Ja liczylem 2 sekundy.Os_ pisze:To po ile te słupki liczyć?
Nie, nie doliczalem. Na kartce "z Pawlem" doliczone jest tam gdzie 1.Os_, Proba I (3,14.15, powinno byc 3,12.15 +1 slupek). I jeszcze nie wiem jak powinno byc na tej calej zapisanej kartce 4.Bombel, Proba I (3,25.7), nie ja to zapisywalem.Os_ pisze:Ale ty doliczałeś od razu do czasu? Czy tam gdzie jest dopisane słupek mam doliczyć?mateush pisze:Ja liczylem 2 sekundy.Os_ pisze:To po ile te słupki liczyć?
Dziewczyna mnie nie poznała... wyglądam jak burakPablo pisze:Tez macie takie czerwone gęby??
130... na comfort...wiedzialem co robie ze jednak z Toba nie wsiadalemgizmuf pisze:
ps. w ta uliczke po wielkim luku faktycznie trzeba bylo niezle celowac, latwo bylo niewcelowac. Wjechalem tam raz ok. 130km/h ale jakby ktos chcial zeby to powtorzyl to ja ... wysiadam
Widze wszyscy maja podobne wrażenia z tego zakrętu. Mnie najbardziej wkurzalo jak po wyjezdzie na ten szeroki "plac", kiedy nie moglem tej wąskiej uliczki zlokalizowac, pytam gdzie ona jest i słysze - " TAM!!!!"Cube-K pisze:130... na comfort...wiedzialem co robie ze jednak z Toba nie wsiadalemgizmuf pisze:
ps. w ta uliczke po wielkim luku faktycznie trzeba bylo niezle celowac, latwo bylo niewcelowac. Wjechalem tam raz ok. 130km/h ale jakby ktos chcial zeby to powtorzyl to ja ... wysiadam. Dla mnie jak pewnie i dla wielu problem z ta uliczka byl podstawowy, za H nie wiedzialem gdzie ona jest
Z atrakcji to ja mialem przy 130 wyjezdzajacy traktor (lewej), tak wsam raz przed zakretem (w prawo), wiec dodatkowy slalom mi wyszedl.