M Track Day w Radomiu ?
- michalnowak1234
- Kontakt:
M Track Day w Radomiu ?
Dwa tyg temu bylem zalozyc karta czlonkowska automobilklubu radomskiego, przy okazji dowiedzialem sie ze jest mozliwosc wynajecia toru na caly dzien, jedyny warunek to jakis club czy milosnicy marki nie tak ze 1 lub 2 samochody, a wiec wszystko pasuje. Terminy do wyboru wszystkie niedziele maja sa wolne. Cena to 2300zl plus minus 50zl, wliczone ubezpieczenie toru, pan koordynator - ktos od nich (nie wiem dokladnie po co on jest ale musi byc dodatkowe 100zl wliczone w te 2300) oraz pan od pomiarow czasowych rowniez 100zl rowniez wliczone. Decyzja nalezy do nas. Pozdrawiam.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: M Track Day w Radomiu ?
Jeden mtrack odbył się w Radomiu. Mieliśmy też kilka podejść do kolejnego, ale zawsze Automobilklub nas robił w balona. Ale Radom jest zawsze brany pod uwagę przy ustalaniu mtracków.
- michalnowak1234
- Kontakt:
Moze jest to spowodowane kryzysem finansowym:P Wczesniej byli na nie, bo homologacja jest tylko na karting, teraz sa na 100% tak. Wg mnie warunki bardzo fajne szczegolnie ze tor jest swiezo bo gruntownym remoncie. http://kluzinski.blox.pl/2008/08/Tor-Au ... y-tor.html
- michalnowak1234
- Kontakt:
no to podjedz, 507 114 102 to jest nr do tej kierowniczki ktora znasz, bo masz chyba tylko stacjonarny.
a moze jest opcja gokartami sie poscigac ???
zabawa byla by zajebiszcza....
Bombel spytaj czy jest taka opcja i jaka cena

Bombel spytaj czy jest taka opcja i jaka cena

RWD
tylko nie mów że spotkanie miłośników BMW tylko jakiś opli heh
- michalnowak1234
- Kontakt:
P.S. ja ostatnio jezdzilem tam takimi gokartami, ale nie zalatwialem tego przez automobilklub oni do wynajecia maja tylko takie 5zl za 2min 50km/h:P ja jakies poltora tyg temu mialem okazje pojezdzic drugi raz w zyciu takim profesjonalnym sprzetem 125ccm, wlasnie po to tez bylem zalozyc karte czlonkowska, jazda nieziemska, predkosc siegala nawet do 160, zero hamulca, wrazenia z perspektywy kierowcy niesamowite, na poczatku blednik nie nadarzal z trakcja tego wozka, myslalem ze jestem na trawie, ale jednak na torze, taka zabawka dostaje mocy od 8 do 16tu tys rpm, i nie powinno sie schodzic ponizej bo zaczyna sie mulic, wrazenia nie do zapomnienia:D za jakies 25 okrazen zaplacilem jakies 200zl, z czym ze zrobilem najpierw 9, 9 i 7, po kazdym przejezdzie nie mialem sily ustac na nogach.
wlasnie o tym mowie !!!! fun jest konretny. 10000 razy lepszy niz upalanie dupowozumichalnowak1234 pisze:P.S. ja ostatnio jezdzilem tam takimi gokartami, ale nie zalatwialem tego przez automobilklub oni do wynajecia maja tylko takie 5zl za 2min 50km/h:P ja jakies poltora tyg temu mialem okazje pojezdzic drugi raz w zyciu takim profesjonalnym sprzetem 125ccm, wlasnie po to tez bylem zalozyc karte czlonkowska, jazda nieziemska, predkosc siegala nawet do 160, zero hamulca, wrazenia z perspektywy kierowcy niesamowite, na poczatku blednik nie nadarzal z trakcja tego wozka, myslalem ze jestem na trawie, ale jednak na torze, taka zabawka dostaje mocy od 8 do 16tu tys rpm, i nie powinno sie schodzic ponizej bo zaczyna sie mulic, wrazenia nie do zapomnienia:D za jakies 25 okrazen zaplacilem jakies 200zl, z czym ze zrobilem najpierw 9, 9 i 7, po kazdym przejezdzie nie mialem sily ustac na nogach.

RWD
zgadzam się w 100% bo jeździłem też 125cmm i opisać się tego słowami nie da, kto nie jeździł nie zrozumiebuni pisze:fun jest konretny. 10000 razy lepszy niz upalanie dupowozu

No Fear - No Fun!
PotwierdzamSyTy pisze:zgadzam się w 100% bo jeździłem też 125cmm i opisać się tego słowami nie da, kto nie jeździł nie zrozumiebuni pisze:fun jest konretny. 10000 razy lepszy niz upalanie dupowozu

Tor ma bardzo przyczepna nawierzchnie, wiec moze byc przyjemnie

- michalnowak1234
- Kontakt:
jest bardzo przyjemnie i bardzo krotko:P ja tam wole M Track bo bylby to moj pierwszy;)
Jesli by wypaliło to chetnie sie pojawie
bo nie mam daleko 

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
- michalnowak1234
- Kontakt:
no wlasnie ja tez nie mam daleko:P
Mnie Radom też pasuje