M Track Day #18, 01.03.2009 (niedziela), lotnisko Modlin
Re: M Track Day #18, 01.03.2009 (niedziela), lotnisko Modlin
A wiec, dostalem wycene kosztow naprawy M5. 

!!
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
No to ceny Eisenmanna i BBS poszybują chyba w góręWolf pisze:A wiec, dostalem wycene kosztow naprawy M5.

Sorki za OT

A mamy się złożyć ?Wolf pisze:A wiec, dostalem wycene kosztow naprawy M5.

Wstepny koszt naprawy ukladu wspomagania: 20,000.00PLN 

!!
----------------
----------------
O zgrozo ...
A co do MTD było świetnie. Fajni ludzie, bajeczne maszyny, słoneczna pogoda czyli to co tygrysy lubią najbardziej. Szkoda tylko, że tak krótko i autko niesprawne i nie mogłem sobie poszaleć. Ale dzięki allcar'owi na nastepnej imprezie będzie zdrowe. Dzięki za diagnozę ! Do zobaczenia !
p.s. kalendarz Mforum zawiśnie nad kalendarzem Mercedesa

A co do MTD było świetnie. Fajni ludzie, bajeczne maszyny, słoneczna pogoda czyli to co tygrysy lubią najbardziej. Szkoda tylko, że tak krótko i autko niesprawne i nie mogłem sobie poszaleć. Ale dzięki allcar'owi na nastepnej imprezie będzie zdrowe. Dzięki za diagnozę ! Do zobaczenia !
p.s. kalendarz Mforum zawiśnie nad kalendarzem Mercedesa

To jest śmiech przez łzy czy co?Wolf pisze:Wstepny koszt naprawy ukladu wspomagania: 20,000.00PLN

Żadnego E36, skandal Panowie.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Świat poszedł do przodu...Marcin_Os pisze:Żadnego E36, skandal Panowie.
Teraz na mtracki przyjeżdżają EVO i diesle

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Ale wracają na lawetach.Bombel pisze:Świat poszedł do przodu...Marcin_Os pisze:Żadnego E36, skandal Panowie.
Teraz na mtracki przyjeżdżają EVO i diesle
A gdzie forumowy Szczep i foty?
!!
----------------
----------------
No niestety olej wystrzelił pod maską w sobotę wieczorem. A już nawet koła były kupione i wszystko przygotowane, zapłacone...Marcin_Os pisze:Żadnego E36, skandal Panowie.
Bardzo żałuję, że nie mogliśmy się pojawić na tym MTD. Tym bardziej, że w niedzielę, przez cały dzień była super pogoda. Ale jak nie tym razem to następnym...
Pzdr.

Sideways...
CHCIAŁBYM PODZIEKOWAC ZA TAK CIEPŁE PRZYJECIE MNIE DO GRONA WASZEGO ! BYŁA TO MOJA PIERWSZA INPREZA MTD , BYŁO ZAJE FAJNIE ZAPOZNAŁEM TYLE FAJNYCH OSÓB ,SZKODA TYLKO ZE SPALIŁEM TAK SZYBKO OPONY I NIEMOGŁEM WYSTARTOWAC NA CZAS BO NIEMIAŁEM ZAPASU ZADNEGO ! ALE CZŁOWIEK NA BŁENDACH SIE UCZY I NASTEPNY RAZ WEZME ZAPASOWE KOŁA ! POZDRAWIAM KOT
Szczep, żyjesz ?
No może wreszcie i ja coś od siebie napiszę.
Diagnostyka - nie ma sprawy, zawsze jak tylko będę wybierał się na MTD, a ktoś z Was ma jakis problem i chciałby aby podłączyc jego auto to proszę o informację to podłączymy, sprawdzimy itd...
Atomosfera jak zawsze bardzo SUPER
Super pogoda jak na początek Marca, super trasa, szybka i zarazem bardzo ciekawa.
Pierwszy w historii MTD gdzie pojawiło się więcej niż dwie etrzydziestkidziewiątki, ba, aż cztery, mam nadzieję że któregoś wiosennego lub letniego MTD pojawi się jeszcze więcej, realnie myślę że można liczyć na siedem-osiem sztuk, byłoby super.....
Oczywiście przewidywany był light'cik z mojej strony ale jak pogoniłem podczas drugiego przejazdu zapoznawczego za Mateuszem i AdamemF to powiem szczerze że ten light'cik poszedł na ..... urlop, mimo zimówek postanowiłem jednak trochę pojeździć i mimo standardowego problemu (wpadające sprzęgło) dało radę urwać podporę wału, ale na szczęści udało mi się dokołysać do domu, mimo że czasami wrażenia akustyczne wydobywające się z podwozia były bardzo efektowne
Cieszy fakt że nowi Koledzy dołączający do MForum pojawiają się rówież na MTD, z mojej strony gorąco zapraszam, wystarczy być raz żeby później zawsze chcieć jechać, a jak w wyniku innych okoliczności się nie pojedzie to zawsze żal i oczekiwanie na relacje z MTD.
Diagnostyka - nie ma sprawy, zawsze jak tylko będę wybierał się na MTD, a ktoś z Was ma jakis problem i chciałby aby podłączyc jego auto to proszę o informację to podłączymy, sprawdzimy itd...
Atomosfera jak zawsze bardzo SUPER

Super pogoda jak na początek Marca, super trasa, szybka i zarazem bardzo ciekawa.
Pierwszy w historii MTD gdzie pojawiło się więcej niż dwie etrzydziestkidziewiątki, ba, aż cztery, mam nadzieję że któregoś wiosennego lub letniego MTD pojawi się jeszcze więcej, realnie myślę że można liczyć na siedem-osiem sztuk, byłoby super.....
Oczywiście przewidywany był light'cik z mojej strony ale jak pogoniłem podczas drugiego przejazdu zapoznawczego za Mateuszem i AdamemF to powiem szczerze że ten light'cik poszedł na ..... urlop, mimo zimówek postanowiłem jednak trochę pojeździć i mimo standardowego problemu (wpadające sprzęgło) dało radę urwać podporę wału, ale na szczęści udało mi się dokołysać do domu, mimo że czasami wrażenia akustyczne wydobywające się z podwozia były bardzo efektowne
Cieszy fakt że nowi Koledzy dołączający do MForum pojawiają się rówież na MTD, z mojej strony gorąco zapraszam, wystarczy być raz żeby później zawsze chcieć jechać, a jak w wyniku innych okoliczności się nie pojedzie to zawsze żal i oczekiwanie na relacje z MTD.
Ostatnio zmieniony śr mar 25, 2009 21:24 przez allcar, łącznie zmieniany 1 raz.
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.