Zapraszam na kolejny M Track Day!
Tym razem wybralismy lotnisko w Modlinie. Szczegoly spotkania:
- niedziela 01.03.2009
- czas na lotnisku wstepnie od 09.30 do 17.30
- koszt 150pln
- na lotnisku grill
- czasy mierzone fotokomorka
- wsrod uczestnikow zostanie rozlosowany kalendarz Mforum
- foto jak zawsze by Szczep (szczepanek.carbonmade.com)
- zdjecia z poprzednich M Track Days www.mtrack.cyberbajt.pl
- na zgloszenia czekam do 26.02.09
WAZNE!:
Niestety wlasciciel obiektu wymaga oplaty od kazdej osoby wchodzacej/wjezdzajacej na teren lotniska. Oznacza to ze cena imprezy dotyczy wjazdu JEDNEJ osoby. Za kazda dodatkowa nalezy zaplacic 122pln. Teren jest strzezony i kazda wjezdzajaca osoba dostanie przepustke zezwalajaca na wjazd. Nikt poza zgloszonymi osobami nie zostanie wpuszczony przez ochrone. Przykro mi, ale nic na to nie moge poradzic.
Zasady uczestnictwa:
- zgodnie z nazwa imprezy i tematyka tego forum pierwszenstwo maja auta BMW M
- zglaszajac sie, zobowiazujemy sie do zaplaty za uczestnictwo, bez roznicy czy dotarlismy na impreze
- nowe osoby proszone sa o przelew lub osobiste dostarczenie pieniedzy przed impreza
- Kazdy uczestnik odpowiada za swoje i innych bezpieczenstwo, oraz ponosi pelne konsekwencje swojego zachowania. Uczestnikow nie obowiazuje zadne dodatkowe ubezpiecznie, a ani ja, ani nikt inny pomagajacy w organizacji nie moze zostac pociagniety do odpowiedzialnosci za ewnetualne powstale szkody.
Zgloszenie checi uczestnictwa w imprezie jest rownoznaczne z zapoznaniem sie i zaakceptowaniem powyzszego oswiadczenia.
Zapraszam

1. Mateush - M3 E46
2. 69 - M3 E46
3. Idzik - M3 E46
4. Maros - M3 E46
5. Adam F - M3 E46
6. kotm3 - M3 E46 (+pasazer)
7. kostek_ja - M3 E46
8. Wolf - M5 E60
9. Allcar - M5 E39
10. DrOpsik - M5 E39
11. Farenthide - M5 E39
12. Birol - M5 E39
13. Tomekk - Z4M
LISTA ZAMKNIETA
Grupa wyjezdzajaca z Warszawy spotyka sie na pl. Bankowym o godz 9.00.