Temat odświeżam, Mki niestety nie kupiłem bo kasa poszła na co innego ale poszukiwana rozpoczynam na nowo najważniejszy stan techniczny i fajnie jakby polift ale nie wymagam bóg wie czego bo budżet 55tys zł. Ktoś coś?
Jeśli nie przeszkadza Ci Uk do przekładki albo Uk po przekładce to zapraszam mam dwie jedną moja a drugą była moją sprzedałem koledze i jest teraz do sprzedania też.
Bardzo fajne egzemplarze naprawdę zadbane.
Jak coś to dzwoń. http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-m3-e46- ... yvbpL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiem ładna bezwypadkowy oryginalny lakier coupe też Uk kolor szary smg po lifcie też bez kategorii cena 9500 tys funtów plus transport około 2000zł.
Tylko wtedy przekroczymy Twój budżet 55 tys zł.
Widziałem oglądałem warta tych pieniędzy.
Jak byś był zainteresowany mam zdjęcia auto stoji w Uk jeszcze i raczej tam zostanie sprzedane bo u nas większość myśli że tam mki za pół darmo rozdają i nie ma sensu jej tu przywozic bo tam się sprzeda w momencie.
Ale jak masz ochotę na fajny pewny bezwypadkowy egzemplarz i przekładka Ci nie przeszkadza to zapraszam.
Właściciel mi trochę opuścił i byłoby trochę taniej ale myślę że warto cena jest normalna jak za m3 coupe po lifcie jak jej nie kupię to będzie sprzedana w Uk gdyż u nas raczej nikt nie da tyle za anglika... Wg mnie warto jak za pewny egzemplarz.
Popatrz sobie na autotrader lub ebay.co.uk po ile są mki.