M3 e46 po lifcie
M3 e46 po lifcie
Witajcie,
kupie m3 e46 po lifcie. Może być SMG może być manual. Ważne żeby była mega zadbana i dopieszczona, mały przebieg i jasna, klarowna historia. Koniecznie europa nie żaden amerykaniec czy anglik. Propozycję na pw a fotki na email: luci66@o2.pl
kupie m3 e46 po lifcie. Może być SMG może być manual. Ważne żeby była mega zadbana i dopieszczona, mały przebieg i jasna, klarowna historia. Koniecznie europa nie żaden amerykaniec czy anglik. Propozycję na pw a fotki na email: luci66@o2.pl
Re: M3 e46 po lifcie
Teraz jak sezon się zaczyna to trudno o M3
ale może ktoś zmienia na e92? i chciałby swoją sprzedać
no dawajta Pany

no dawajta Pany

Hejo dostałem 1 propozycję
i auto poprzerabiane w środku jakoś dziwnie. Nikt nic nie chce sprzedać?

- proice
- Auto: M3/M4/M5/ GTI
- Kontakt:
to jeszcze sobie poszukasz
ja swojej szukalem dluugo oczywiscie w manualu, 

Import AUT USA
kom: 889479775
kom: 889479775
Życie
tylko ja mam troszkę wyższe wymagania bo Angola za żadne skarby nie wciągnę 

Ja też chętnie kupie E46 M3. Stan bliski ideału, koniecznie manual, wyposazenie nieistotne.
Anglik odpada, USA rozważę...
Anglik odpada, USA rozważę...
Za ok 2 tyg znajomy będzie sprzedawał m3 org wersja competition 2006, Europa , pełen serwis BMW, 130 tys kmBarton66 pisze:Witajcie,
E 46 SMG
Dalej szukam, może ktoś się zdecydował? 

WTF co je z tymi M3? tak dobrze się tym śmiga że nikt nie chce zmieniać na nowszy model 

UP!!! czarna, niebieska, szara w SMG po 2003 r. cena adekwatna do stanu. propozycję na PW
hej ja po mału przymierzam się do sprzedaży swoiej emki 2003 manual posiadam od 3 lat od 3 miesięcy stoi w garażu ze względu że kupiłem nowszy model , emka na prawde dopieszczona szukałem emki ponad rok czasu , nic nie stuka nic nie puka prezentuje sie rewelacyjnie sporo kosztownych modów felgi 10tyś car audio 10tyś gwint 3,5tyś i klapa csl i kilka innych jak byś był zainteresowany wiecej na priv