Witam
Chetnie kupie nowe/uzywane splitery do e92 m3. Ewentualnie prosze o polecenie gdzie najlepiej zamówić.
Z góry dzięki !
V
[K] splitery do e92 m3
Re: [K] splitery do e92 m3
karbonowe ??
na aliexpress jest sporo tego
na aliexpress jest sporo tego
-
- Auto: BMW M3 E92
Nie kupuj na allegro... ja kupiłem za 350zł od typa z Łodzi, odrazu dałem to do oklejenia karbonem, razem wszystko wyszło mnie 800 zł i dupa spasowanie tragiczne... leży sobie w pudełku do dnia dzisiejszego a minął już ponad rok bo nie uwzględniają reklamacji powyżej 2 tygodni. może jakby je zgrzać i gdzieś popodginać to by pasowały ale tak plug play troszke nie pasuje...
dzięki za info, tez slyszalem nie pochlebne info o nich o jeszcze czas realizacji 30 dni . Powiedz mi i gdzie wkoncu kupiłeś?galazka_m3 pisze: ↑pn wrz 02, 2019 14:00Nie kupuj na allegro... ja kupiłem za 350zł od typa z Łodzi, odrazu dałem to do oklejenia karbonem, razem wszystko wyszło mnie 800 zł i dupa spasowanie tragiczne... leży sobie w pudełku do dnia dzisiejszego a minął już ponad rok bo nie uwzględniają reklamacji powyżej 2 tygodni. może jakby je zgrzać i gdzieś popodginać to by pasowały ale tak plug play troszke nie pasuje...
-
- Auto: BMW M3 E92
W końcu odpuściłem temat bo stwierdziłem że jedyną rozsądną opcją żeby był idealny spas to oryginał ale płacić 1500zł za sztuke to ja dziękuje, gdzie przy pierwszym lepszym kontakcie z krawężnikiem będzie po splitterze... rozważam zamówić dokładke przód firmy Schmiedmann, znajomy ma taką dokładke i pasuje idealnie a koszt ok 1100zł