[K]Deska rozdzielcza w skórze e39 m5
[K]Deska rozdzielcza w skórze e39 m5
Jak w tytule. Kupię deskę rozdzielczą ze skóry do e39 m5. Góra i dół (bez tunelu) w wersji oczywiście Europa. Ewentualnie tapicerki drzwi w pełnej skórze, obudowa kolumny kierowniczej, słupki "B". Cena nie jest aż tak istotna ale w granicach rozsądku, oczywiście pod warunkiem że nie będzie równa cenom w ASO bo tam mam to w 14 dni w domu i w dodatku nowe 

Re: [K]Deska rozdzielcza w skórze e39 m5
UP UP !!!
-
- Auto: 2xM3 E36 ,2x850i, Z3 ,Z4,645Ci
Obszycie deski skórą kosztuje ok 2000-2500 zł. Masz nową naturalną skórę bez rys zadrapań itd.
http://air-bagi.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oryginalne części nowe BMW!!!
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Dzięki chłopy wezmę tą opcję pod uwagę jak nie znajdę nic do wiosny
Pytanie tylko czy obszyją mi ją zgodnie z oryginałem. Mam tu na myśli rodzaj skóry, ścieg i rozmieszczenie szwów.

-
Obszywałem deskę i konsole do E31, pokazałem zdjęcia oryginalnie obszytych elementów i mam zrobione dokładnie tam samo. W renomowanych firmach które się tym zajmują wybór skór jest ogromny, tylko kwestia pieniędzy jakie chcesz na to wydać.
UP!! UP!!
Udało się dokupić kilka elementów takich jak boczki w pełnej skórze słupki "B", obudowa kolumny kierowniczej, przedłużenia tunelu nadal poszukuję deski góry i dołu, gdyby coś ktoś wiedział, słyszał czy wyczytał dawajcie znać Pozdrooo...
Udało się dokupić kilka elementów takich jak boczki w pełnej skórze słupki "B", obudowa kolumny kierowniczej, przedłużenia tunelu nadal poszukuję deski góry i dołu, gdyby coś ktoś wiedział, słyszał czy wyczytał dawajcie znać Pozdrooo...
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Mam w swojej skorzana deche , efekt jest mega.
Watpie, zeby firmy zajmujace sie obszywaniem zrobily tak rowne szwy jak w oryginale, gdzie sa idealnie rowne.
Z drugiej strony ciezko Ci bedzie znalezc oryginal, ale nie takie rzeczy czlowiek znajdowal, wiec moze.
Jakbys potrzebowal dokladne zdjecia deski i szwow daj znac. Powodzenia w poszukiwaniach
Watpie, zeby firmy zajmujace sie obszywaniem zrobily tak rowne szwy jak w oryginale, gdzie sa idealnie rowne.
Z drugiej strony ciezko Ci bedzie znalezc oryginal, ale nie takie rzeczy czlowiek znajdowal, wiec moze.
Jakbys potrzebowal dokladne zdjecia deski i szwow daj znac. Powodzenia w poszukiwaniach
-
Pawel_M3GT dlaczego wątpisz ?
Przecież w fabryce BMW taką deskę obszywa człowiek , i taki sam człowiek może być w porządnej firmie tapicerskiej.
Przecież w fabryce BMW taką deskę obszywa człowiek , i taki sam człowiek może być w porządnej firmie tapicerskiej.
- Pawel_M3GT
A w BMW nie robi tego czasem maszyna?remotec pisze:Pawel_M3GT dlaczego wątpisz ?
Watpie dlatego, bo widzialem obszyta deske w jednym M5 i szwy byly nierowne, gosc ktory to robil ceny ma zaporowe i robi glownie tapicerki na rynek niemiecki.
Kiedyś w starszych modelach jak e39 takie elementy obszywał człowiek ręcznie teraz gdzie desek ze skóry jest w ciul za dopłatą, kawałki skór na deskę zszywają ludzie ale oklejane jest na specjalnych formach i prasach prawie że taśmowo
Jest nawet kilka filmów na YT czy to w BMW czy np w Porsche jak to wykonują. Pawełku serdeczne dzięki za ofertę fotek oczywiście że się przydadzą klep i ślij na mickeyo@tlen.pl jaką masz tą swoją M5 przed czy po lifcie nic się nie chwalisz
Co do tapicerów widziałem jedną obszytą przez Tomka zakład w Warszawie i jest obszyta zgodnie z oryginałem jeśli chodzi o szwy i jest to uszyte równiutko zresztą wejdzie na temat Largo to w jego M5 widziałem 

- Pawel_M3GT
Mam przedlifta, gdybym mial kupowac polifta i placic za niego tyle ile w dzisiejszych czasach trzeba.. , dolozylbym pare groszy i kupil E92 M3Mickey pisze: Pawełku serdeczne dzięki za ofertę fotek oczywiście że się przydadzą klep i ślij na mickeyo@tlen.pl jaką masz tą swoją M5 przed czy po lifcie nic się nie chwalisz![]()
Ale ogolnie jestem mega zadowolony, maszyna jest naprawde fajna

Spoko , jutro pojutrze porobie duzo dokladnych fotek i posle na maila , moze sie przydadza.
Sufitu z alkantary rowniez szukasz czy moze juz masz? tez robi mega efekt.
Sufit z alcantary jest 

- Pawel_M3GT
no to gitMickey pisze:Sufit z alcantary jest

UP UP UP
Panowie i Panie