Kupię M5 E39
Kupię M5 E39
Jak w temacie .
Kupię m5 E39 w stanie super zadbanej .
Kupię m5 E39 w stanie super zadbanej .
Re: Kupię M5 E39
Ja również od roku 

http://allegro.pl/bmw-e39-m5-wyjatkowy- ... 21777.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A co z ta nie tak?
Nie widziałem tej jeszcze ciekawe jaki stan ??
Dałem posta narazie nikt nie wie nic o tym aucie.
Dałem posta narazie nikt nie wie nic o tym aucie.
Na zdjęciach wygląda dobrze !!
Niby prawy blotnik przod i dwa tyle malowane. Przycierki parkingowe
Ciekawe co by mirnik pokazał na te przecierki parkingowe oraz jak traktowana bo jeżeli jak "emkę się powinno traktować" tj . upalana jak dzika .....to dziękuję!!!!!
Trzeba jechac i obejrzec
Tak trzeba będzie zrobić chyba ,bo nikt nie zna najprawdopodobnie tego auta ??
Auto jest pewne i dopieszczone i cały opis jest raczej zgodny z prawdą.
Właściciel ma firmę detajlerską.....no ale wiadomo, że każdy sobie musi ją sprawdzić na swój sposób.
Właściciel ma firmę detajlerską.....no ale wiadomo, że każdy sobie musi ją sprawdzić na swój sposób.
Puervo pisze:Tak trzeba będzie zrobić chyba ,bo nikt nie zna najprawdopodobnie tego auta ??
Napisałem Ci 3 słowa w wątku który zamieściłeś na forum. Jestes z Warszawy to podleć o zobacz bo auto naprawde zadbane i uczciwe chociaż nowe nie jest więc nie oczwkiwałbym np. braku odprysków na masce (to u nas w kraju wielki problem hahaha, zawsze jak sprzedawałem auto to słyszałem kupe negatywnych opinii ze "jak to zadbane a maska w dziurkach"...."
Tylko pamietaj jak juz kupisz, 3,5 tys obrotow to max

Tym razem do 5 tyś by było
.

- wojtasm5
- Auto: E36 M3EVO OE++
- Kontakt:
Witam,
ja znam auto i właściciela.
Wląściciel jest fanem Marki do upalania ma e30 z s50b32 i tym wozem też jeździ dla przyjemności.
Wóz jeździ jak trzeba, sam robiłem szperę do niego w systemie 4płytkowym S45. Dzięki czemu jak twierdzi właściciel samochód zrobił bardziej przewidywalny w prowadzeniu.
Esseman siedzący w wydechu robi niesamowity hałas za którym wszyscy się oglądają.
Poprzedni właściciel z obecnym właścicielem razem kupowali to M5 w niemczech i już wtedy zostało w auto wpakowane kupę kasy.
Osobiście uważam że to M5 jest godne zainteresowania i z mojej strony polecenia.
A na pewno nie jest to pojazd sprowadzony miesiąc temu w celu zarobkowym.
Z resztą zadzwońcie do właściciela a sama rozmowa wiele wam powie, że macie do czynienia z fanem a nie Z Januszem - biznesmenem.
ja znam auto i właściciela.
Wląściciel jest fanem Marki do upalania ma e30 z s50b32 i tym wozem też jeździ dla przyjemności.
Wóz jeździ jak trzeba, sam robiłem szperę do niego w systemie 4płytkowym S45. Dzięki czemu jak twierdzi właściciel samochód zrobił bardziej przewidywalny w prowadzeniu.
Esseman siedzący w wydechu robi niesamowity hałas za którym wszyscy się oglądają.
Poprzedni właściciel z obecnym właścicielem razem kupowali to M5 w niemczech i już wtedy zostało w auto wpakowane kupę kasy.
Osobiście uważam że to M5 jest godne zainteresowania i z mojej strony polecenia.
A na pewno nie jest to pojazd sprowadzony miesiąc temu w celu zarobkowym.
Z resztą zadzwońcie do właściciela a sama rozmowa wiele wam powie, że macie do czynienia z fanem a nie Z Januszem - biznesmenem.
Grzebanie w szperach z dobrym skutkiem.