Chcialbym zakupic BMW M3 E46 tylko i wylacznie ze skrzynia SMG. Nawigacja mile widziana. Najlepiej w dobrym lub lepszym stanie. Kwota jaka dysponuje to okolo 65 tys. Jakies propozycje? Porady?
Proszę o pomoc w zakupie tego swietnego auta.

Pozdrawiam
o ile mnie pamięć nie myli użytkownik 69 miał swojego czasu wystawioną swoją perełke, zapytaj, egz. godny uwagiponton pisze:Jakies propozycje?
Użytkownik Bombel zaraz będzie miał coś ciekawego.ponton pisze:Ale ja chcialem taka do 70 tys
No i za mniej więcej tyle poszła kolego! A stan jest idealny, zapewniam cię...ponton pisze:Ale ja chcialem taka do 70 tys ;P
Utrzymanie M3 jest naprawdę drogie... Jeśli nie masz sianka na to autko, to uwierz mi że będzie ci później baaardzo ciężko nadążyć za wydatkami na to auto! Nie mówię tutaj tylko o paliwie, które i tak wychodzi 2x i więcej niż w cywilnym aucie, ale serwisy czy części to masakra! Zastanów się dwa razy... Nie odradzam ci, nawet polecam, bo to świetne autka, ale uprzedzam...ponton pisze:Jestem tak zdesperowany ze kupie kazda M3 do 75.000 złNajchetniej jak najmlodsza gdyz chcialbym ja wziac w leasing
--==maly==---- pisze:Są firmy oferujące leasing do 6,8 i nawet 10 lat tylko myślę,że koszt będzie sporo większy.